Monday, February 21, 2011

Ahli Kimia ( Ahli Kimak ) Kes Saifool Makin Terepek Dan Terbuhong!

Ahli kimia dan pakar DNA dan juge ahli MCA, Dr Seah Lay Hong hari ini akui dia tidak ikut piawaian antarabangsa yang ditetapkan oleh International Society of Forensic Genetics mase sediakan laporan berhubung ujian DNA pade perbicaraan kes liwat membabitkan DSAI, AHLI BEE END ini mengakui meskipun menganggotai pertubuhan itu tetapi tidak mematuhi ape yang dinyatekan pade jurnal berkenaan.
aii ? ade banyak gilew babi DNA yg ade mase die cek ? tapi die tak subut ? lu olang betui2 haramjadah punye manusie lew!!.. suke itu buhong2 olang.. alew jawatan, alew pandiai bilajar tapi alew banyak mongok kasi itu umngok isap lu punye jiwa maaa,,
ini olang tarak gune punye olang.. ini mahkamah banyak birat sebelah lew.. kenape ini mesia susah sangat mau adil ? kenape beb ? ini kuase punye pasal.. 1mesia jadi macam haramjadah.. ini mahkamah mesia bukan mahkamah kanggaru lagi.. tapi sudey jadi mahkamah UMNGOK Bee End ? apew lancau lu bikin pun lu mesti salah dan lu mesti kalah dalam mahkamah kalau lu mau lawan same umgok Bee End..
dah lew ade 3 jenis air mani dekat seluar dan bontot saifool.. dah lew ade beratus2 DNA dekat badan saifool, seluar takde jename, pakaian, sependar dan sebagainye ? macam mane ini ahli kimak boleh jadi olang ? suke buhong2 ? kan elok kalau jadi hanjing lagi senang.. memang dah hanjing pun.. hanjing Bee End a.k.a UMNO APCO haramjadah lahanat gilew babi kuase..

@B.. ape lew mesia nie beb ? kes cacai caca marba cenggini pun bley di mahkamahkan kew ? 1 dunie ketawekan mahkamah hangjing umngok nie.. kahkahkah


 

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed