Friday, February 25, 2011

Serawak Bee End bakal di talkinkan ?

Bee End telah bersedie sepunuhnye utk di talkinkan di serawak dalam menghadapi pilihan raye negeri.. senarai calon2 Bee End pun sudey ade dalam ketue import menteri serawak.. taib billionair..
71 kelusi dun akan di pertandingkan.. dan 31 kerusi parlimen..
taib bini import billion air dgn merompak harte dan kekayaan serawak kate.. kite takkan terikut dgn pembangkang. kite akan terus utk membangunkan serawak.. wei taib perompak beso.. ade kew lu bangunkan serawak ? lu bangunkan rumah lu, bini lu, sedare mare lu.. kroni2 lu jew.. habis 1 serawak lu dah sapu bersih duit olang ramai.. lu cakap macam nie kew ? lu ingat olang selawak bolo bolo kew ? lu ingat dgn itu duit hasil dari merompak harte rakyat.. lu bley hidup 1 ribu tahun kew ? lu ingat lu dah cukup sumua alew.. lu bley suke2 tindas olang2 selawak kew ? lu ingat olang selawak tak tau kew ? apew yg majunye selawak nie beb ? dari dulu sampai kini.. selawak yg maju kuching jew.. tompek lain ? balak2 kek serawak sape yg kaki kapor ? lu ingat dgn hasil 2 tapak tangan lu tu bley kew lu alew harte bilion bilion ?
utk olang2 selawak.. lu jadikan ini Bee End dalam pilihan raye negeri ni sibagai kain sal utk mandi jew.. Bee End ni sumenye same jew.. KAKI KAPOR WANG RAKYAT, kalu lu olang sukong gak taib bini import nie.. make lepeh ni taib mamud akan jadi triliion air plop.. lu olang hidup sengsare dah bape lame ? tanah2 adat kek serawak pun taib mamud under Bee End dan sita kan ? ape tunggu lagi ? jadikan Bee End sebagai alat utk kain tuala pakai buang jew..


@B.. olang2 selawak.. gua nak kasi tau.. lu tau tak yg lu olang dah 50 tahun kene kencing same ini umngok will bee end ? lu tak kaye2 pemimpin2 yg lu sukong kaye tahap gilew babi sebab die dah sebat kapor, songlap harte kekayaan negeri lu olang.. lu olang tak dapat ape pun.. lagi kene tindas ade lew.. kluar dari situ.. nyatakan pendirian utk menolak Bee End.. jgn bagi kuase pade Bee End agi.. olang2 kaye2 perjuangan die utk diri sendiri jew.. bukan utk rakyat! kahkahkah..

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed