Saturday, February 19, 2011

Telanjang Apa Salahnye Beb


Siapa Perempuan Yang Beraksi Terlampau Ini?
Syabas! Untuk Elia Geneid, anak saudara Ketua Menteri Abdul Taib Mahmud yang juga anak perempuan [drinking wine elia] kepada Raziah Mahmud. Elia kelihatan berani menampilkan diri di khalayak ramai, walaupun dia seorang Muslimin, bergambar sambil memegang segelas bir atau menikmati champagne,... di mana Muslimin yang lain pula pasti akan dikenakan hukuman sebatan jika berbuat demikian!
Elia (kanan) begitu yakin berpakaian semahunya, selain dipercayai meneguk arak secara terbuka
 @BeB.. camni rupanya ahli2 keluarga bee end selame ni ? harapkan pagar, pagar tak bley di harap.. kahkahkah
 

4 comments:

  1. bn-apco hidup sekali jer tu tak kisah haram halal sondol..jer kata perjuang bangsa... namum apa kelihatan macam yahudi yg tak ada agama.....

    ReplyDelete
  2. umno apco mane mau dekat islam.. melayu lew sangat derang nie.. melayu apco.. bukang bangse melayu..

    ReplyDelete
  3. UMNgok bukan bangsa melayu tapi BANGSAT MELAYU.. habis harta negara di swastakan... lepas tu pening kepala kote pendapatan negara kurang... mangkuk semua tu...

    UMNGOK MEMANG BANGSAT!!!

    ReplyDelete
  4. ni pancut kat muka n dada best nih

    ReplyDelete

Twitter Facebook Feed