Wednesday, March 30, 2011

Akhlak bagaikan duri dalam daging bagi umngok, kahkahkah

membenarkan perkare yg salah adalah di larang, terdahulu bile armand perkase menyuarakan hasrat utk keluar dari perkase dan sikalang nie dah resign pun sebab terdapat pelbagai agenda tersembunyi oleh umno apco demi utk sevivel politik mereka.. kerane beliau juge tahu yg perkase ini hanyelah alat PERKAKAS umno apco yahudi walaupun die adelah olang umngok yg tegar! masalah dalaman yg melande perkase bile bossnye ahli umno apco yg bacul menyertai umno tahun ini beb! kahkahkah bagaimane utk armand terus bertahan kerane terdapat pelbagai hidden agenda yg menyelubungi pertubuhan melayu totok ini ? maybe die sudey bosan tahap gaban..

dgn sungguh kasihan terhadap ketue pemude umno apco seolang nie yg mane takde langsung tempat dalam kerajaan umno apco bee end dan die juge sikalang nie lantang dan terus mengkritik umno apco dgn pelbagai perkare dan yg terbaru kritikannye mengenai video seks umporno yg di crete oleh pencacai2 dan lembu2 umngok, khairy mengatakan tidak elok utk menyemai benih2 lucah dalam mesia nie beb, kahkahkah 1mesia beb.. pandangan die lebey pade mempertahankan DSAI dan membantai UMNGOK, kahkahkah, gua ase maybe die akan menyertai PAS beb.. sebab olang yg cemni lew yg lebey baik jike berade dalam PAS.. kahkahkah

yg paling laters adelah seolang bloger pejuang islam acuan umno apco yg tersangat lew hebat dalam 1mesia sedang minum kopi gelas besar sambil isap pit (rokok lew) dan dalam suasane santai, namenye adelah PARPU KARI kawan baik pade Munafikun PAPA GOMO.. die nie selalu melaungkan umno adelah islam, pas adelah melayu, kahkahkah.. gua pun jadi heran, cemane ini olang bley terus di bele oleh menteri2 umno apco sebagai bloger yg dapek elaun tiap2 bulan ? dgn fitnah dan pelbagai tomahan tetapi dalam keadaan yg same mendedahkan perilaku dan perangai pencacai2 umngok nie ? kan gua dah kobakan dulu beb.. INGAT UMNO INGAT LEW ARAK DAN JUDI SAME BERLAGU, BAGAIKAN SUDU DGN GARPU.. kalu dah cemni akhlaknye.. agak2 bley percaye kew ape yg die tulis beb ? bley kew ? kapla dah stim peh tu tulis bende2 yg fitnah lew kahkahkah,



terime lew sebuah nyanyian lagu umno, sape nak buek lagu bley pakai lirik nie beb!
1...2....3....
BERSATU KITE BERSATU DGN TEKAD UTK MENIPU, TIPU TERUS MENIPU KITE TIPU MELAYU, BERSAME KITE BERSAME  MENJUNJUNG HASRAT SEMUE,
BERJASE PADE KRONI ANAK DAN JUGE BINI, LAMBANG KITE YG REBAH DI PANDANG KEJI HARAMJADAH, BERSATU KITE SEDIE KHIANAT COGAN KATENYE, UMNO TERUS PARAH DI BONGKAR RAKYAT MALAYSIA!




Abbs.. KALU TAK MENIPU BUKAN UMNO APCO LEW NAMENYE BEB,
           KALU TAK MEROMPAK BUKAN UMNO LEW NAMENYE BEB,
           KALU TAK MENFITNAH BUKAN UMNO LEW NAMENYE BEB,
           KALU TAK RASUAH BUKAN UMNO LEW NAMENYE BEB,
           KALU TAK ROGOL ZINA DALAM RUMAH BUKAN UMNO LEW NAMENYE BEB,
           KALU TAK MINUM ARAK BUKAN UMNO LEW NAMENYE BEB,
           KALU TAK SANGGUP BERSETONGKOL, MOH KITE MENANGKAN KEBENARAN BEB

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed