Saturday, March 05, 2011

Fatwa Songsang 1Mesia Dasat Hanjing Ingkar itu lew UMNO apco.

Ini lew die fatwa baru khalifah agung ustaz bro munyidin yassin mengenai kerete DSAI di kepung dan di baling batu serte retak bebererape cermin keretenye oleh menyokong serte lembu lembumno di kerdau..

cube tengok beb.. khalifah agung ustaz bro sembab di kelilingi oleh olang2 ulama yg hebat2.. same hebat dgn fatwa abu jahal dan abu lahab.. kahkahkah.. ulama2 kangkung atau lebey di kenali sebagai ulama2 membasmi kebenaran dan menggalakkan kemungkaran.. kahkahkah rakay mesia dan olang mude jgn keliru dgn lakonan ulama2 umngok nie.. ilmu alew tapi di manafaatkan pade jalan yg salah.. fatwa sembab di sokong oleh ulama2 kangkung dalam umno apco beb.. kahkahkah..
setelah di perkenakan oleh khalifah2 agong di atasnye iaitu khalifah teragung ustaz bro muajib gadazak dan penasihat utamenye ustaz bro apco israel dan pendeta2nye tuan guru harus sane sini sinun, ini fatwa beliau..

insiden DSAI dikasari di kawasan Felda di Kerdau mungkin disebabkan penduduk kawasan itu menyampah dengannye,Itu  kalu olang Felda atau umngok mamak tak bley menerime Anwar. Kerana itu kampung mereke sendiri, itu hak merekalah,

"Mungkin? kerane mereka dah menyampah, tidak hendak dengar lagi cerita karut-marut dan berdose agi. Jadi lebih baik Anwar jangan masuk?."

@B. YG LEMPAR BATU TU LEMBU LEMBUMNO, YG TAHAN KETE DSAI TU PENCACAI2 BEE END MAMAK 1MESIA, LU INGAT OLANG FELDA NAK BUEK PROVOKASI CEM TU KEW ? PATUTNYE DSAI DI LINDUNGI, BUKAN KELUARKAN FATWA AGUNG YG MACAM GAMPANG BUNYINYE..

INI KHALIFAH AGUNG ISLAM SUKU NIE, MEMANG BANGANG TAHAP DEWATERAYE, KESELAMATAN MANUSIA DIE ANGGAP MACAM SAMPAH, KALU FATWA SESAT MACAM NIE, MEMANG SENADA LEW UMNGOK NIE DGN APCO.. ISRAEL KALU JADI PENASIHAT JADI LEW CEM MESIA NI..

KALU DAH MAT MONGOL PUN BERIMAN PADE KAMAL ARTARTUK.. TAK MUSTAHIL PENGANUT2 AGAME UMNGOK DI DALAMNYE SAME CEM TU GAK..
NIE LEW DIE CONTOH KHALIFAH2 AGUNG YG SANGAT DI SANJUNG OLEH PEJUANG2 SEKULAR DAN SEULAR 1MESIA..

INGAT MAMAK 1MESIA INGAT LEW UMNGOK,
INGAT MUAJIB GADAZAK INGAT LEW KAMAL ARTATUK,
INGAT SEKULAR INGAT LEW UMNO, APCO ISRAEL YG KETUK,
INGAT KHALIFAH AGUNG UMNGOK, ULAMA KANGKUNGNYE DAH DI SOGOK.. kahkahkah

OLANG MUDE HARUS BERUBAH.. UMNO UMNO APCO.. JELAS MENGUTAMEKAN DIRI SENDIRI DAN KEMUNGKARAN.. kahkahkah.. NABI S.A.W KENE BALING BATU, APE KATE MALAIKAT ? DSAI KENE BALING BATU APE PLOP KATE KHALIFAH AGUNG USTAZ BRO MUHYIDIN YASSIN ?

INI LEW DIE ANAK PADE KHALIFAH ISLAM YG AGUNG YG SANGAT TERSOHOR INI, USTAZAH  PEW NTAH NEMENYE..
IAITU ANAK PADE KHALIFAH KE 2 TERAGUNG BAGI UMNO APCO..  TAN SRI DATO SRI ABUYA TUAN GURU USTAZ ULAMA MUKTABAR MUHYIDIN YASSIN.. NAIB KETUA DEWAN ULAMA SONGSANG 1MESIA. PENAUNG BAGI SISTER IN ISLAM DAN PENAUNG BAGI MAJLIS FATWA BANGSE MELAYU... kahkahkah

LU OLANG BLEY MENILAIKANNYE SENDIRI APABILE UMNGOK APCO DI KELILINGI OLEH MUFTI2 YG BESOKAN TELO DGN ULAMA2 KANGKUNG! MAKE TIDAK HAIRAN LEW TPM KHALIFAH AGUNG ISLAM SUKU NIE PUN SUKE KLUARKAN FATWA YG SESAT...kahkahkahkahkah

1 comment:

  1. ulamak kangkung? woi ko dah gila meroyan ke ha?

    ReplyDelete

Twitter Facebook Feed