Tuesday, March 08, 2011

Hakim Kes Sodomi 2 Dah masuk PR ?

hari ini mahkamah kanggaru 1mesia telah menunjukan sedikit KEADILAN beb..
Hakim telah menolak bahan2 bukti dari pendakwaraye ngok dalam kes sodomi 2 dsai ari nie beb, sebab carenye memang haramjadah dan sangat2 meragukan kerana sample2 dari 3 bahan bukti itu boleh di manipulasi dgn meletakkan kek bontot saifool kemudian di padankan dgn 3 sample bukti itu.. jadi penuh dgn keraguan yg munasabah.. baru lew gua nampak hakim nie agak seimbang ( gua tak puji kay, bulum tentu agi hakim nie adil.). kahkah, tapi bukti2 yg di reke oleh pendakwaraye ngok umno apco nie memang salah di sisi undang2 .. penahanan tanpe ade surat tangkapan ? lu ingat undang2 rimbe pew ? umno apco terpakse menggunakan undang2 rimbe sejak 60 tahun dulu agi bagi menjayekan matlamatnye utk terus berkuase di mesia melalui jlan yg sangat jijik dan kotor bagaikan BABI TUNGGAL..
dari pandangan gua beb, kalu itu bahan bukti di teruskan, make memang sah lew gomen umno apco pembohong, dna boleh di tipu, sebab dsai di tahan dan di bogelkan .. kan secare logik kite bley amik sample kulit die kan ? betul tak ? kalu dsai langsung tak di tahan dan di bogelkan.. maybe boleh di terime.. ini doktor dah pegang die, polis dah rancang dah cemane nak amik dna dsai nie.. nampak sangat nie sume keje kerajaan 1mesia umno apcoo..

@B. rakyat mesia dan olang mude! bangun lew dari lene yg panjang, sesungguhnye umno apco nie dari dulu kini selamenye akan melakukan pew aje demi kuase mereke, sampai kes sodomi 2 yg di buat2 pun ade banyak cacat celenye.. PERANCANGAN ALLAH S.W.T adelah sebaik2 PERANCANGAN.. umno apco buat rancangan jahat tapi 1 per 1 di pertonton dan di nampak oleh olang2 mude.. jadi adekah lu olang masih agi tak percaye dgn sumber rujukan umno apco adelah yahudi ? sebab tu lew kes nie nampak langsung tak sempurne.. kahkahkah.. ingat! DNA dsai memang boleh di lekakkan kek bontot saifool sebab polis dah sita 3 bahan bukti di lokap di mane dsai di tahan dan di biarkan tido diatas lantai semalaman.. sumenye boleh di mesia nie demi kuase.. kahkahkah..

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed