Tuesday, March 08, 2011

Sebarkan Pade Sume Himpunan Bersih 2 Bakal Diadakan pade june 2011, olang2 mude sangat2 di alu alukan..

PEMUDE PAS MESIA AKAN MENGANJURKAN HIMPUNAN BERSIH 2 INI DI BANTU OLEH PEMUDE2 DARI PAKATAN RAKYAT DAN OLANG2 MUDE SELURUH PELUSUK MESIA SERTA YG KEK ATAS PAGAR DAN BAWAH PAGAR ATAU TEPI PAGAR.

Salam perjuangan utk seluruh warge marhaen di mesia dan seluruh olang2 mude penggerak wawasan negare dan penggerak agung yg menentukan mase depan sebuah kerajaan yg ade,dari maklumat yg gua dapat, himpunan BERSIH 2 bakal di adakan pade 25 june 2011 ini (sabtu ), insyaallah beb, dan gua berharap dapat lew kirenye olang2 mude tidak kire melayu india dan cine agak same2 berganding bahu dan berganding usaha dalam menjayekannye serte mengimarahkannye..
himpunan ini menjangkakan utk menarik minat golongan mude seluruh kawasan setempat di dataran merdeka dan seluruh warge mesia, himpunan 500 ribu manusia yg terdiri dari golongan2 mude utk menyatakan demokrasi di mesia wajib adil dan saksame,

BEB HIMPUNAN 1 JUTE OLANG MUDE UTK MENGGULIINGKAN UMNO APCO BEE END BULUM START AGI BEB.. kahkahkah,

himpunan bersih nie juge boleh mendekatkan diri sesame olang2 mude dan boleh menyemarakan semangat setiakawan dan mempertahankan negare yg tercinte ... olang2 umno apco pun bley turut serte kahkahkah, jgn memalu beb.. kahkahkah, jika angka bagi himpunan ini melebihi 500 ribu olang, make akan tercatat di mesia book of record sebagai himpunan terbesar dalam sejarah 1mesia, kalu 1 jute, world record lew beb kahkahkah,

jadi pade olang2 mude di sekitar lembah klang dan di sekitar negeri2 selangor atau pun jauh, KUMPULKAN DUIT DULU UTK DATANG SEBAB RAKYAT DAN OLANG MUDE TIDAK MEMBERIKAN DUIT PADE SAPE YG DATANG DAN TIDAK DI BERIKAN MAKAN DAN MINUM, pandai2 sendri lew nak idup.

sebab KEIKHLASAN ATAS DASAR PERJUANGAN YG SUCI MENUNTUT PADE PENGORBANAN YG HAKIKI DAN SEMANGAT JUANG YG TINGGI SERTE MEMBELANJEKAN WANG KE JALAN YG DI REDHAI! sediakan tambang sendiri atau dgn lebey jelas agi.. seolang rm 200 dah cukup lew beb,

HIMPUNAN Bersih ini khas utk olang2 mude menyatakan kesungguhan utk di pertontonkan pade gomen umno apco bahawe olang mude memang dah sangat sangat MENYAMPAH dgn UMNGOK dan kalu ramai agi bagus, sume lapisan masyarakat di jemput hadir dan khas utk golongan2 mude demi semangat 1MESIA... 1MESIA... 1MESIA... kahkahkah, kalu GAPS nak join pun bley, Kalu pemude UMNGOK nak join pun bley sebab pemude UMNGOK kalu buat himpunan kompen 100 olang jew yg datang.. tu pun kene hulur duit baru nak datang.. jadi kite mencari golongan2 mude yg mempunyai KEIKHLASAN dan KEJUJURAN SERTE MAHUKAN PERUBAHAN DAN KEBAJIKAN YG TIDAK DAPAT DI BERIKAN SELAME 60 TAHUN KITE MERDEKA..

@B. pemimpin2 umno apco canang 1MESIA bile menang kek tenang, merlimau dan kerdau, cakap sokongan golongan mude kek mesia dah kembali padenye, mendung sudey berlalu, tapi die lupe.. kilat bulum agi berdentum dan angin masih agi sepoi2 bahase.. kahkahkah.. 

mari kite semarakkan himpunan ini.. kabarkan pade rakan2 dan sahabat2 terdekat dan jauh mengenai perkare ini.. kite berhimpun secare aman, tanpe perlu membawe senjate, tanpe perlu membuat rusuhan dan berhimpun secare beradab.. olang mude mampu mengubahnye..

 kite nak melihat adekah hijau muke2 pemimpin umno apco ? adakah biru air laut muke lembu2 dalam Bee End ? NYATAKAN ketidakpuasan hati dan jiwe OLANG MUDE DI MESIA DGN SISTEM DEMOKRASI YG ALEW MELALUI JALAN RAYE!.. kahkahkah..

OLANG MUDE KEK BANDAR GENG KITE, OLANG MUDE KEK KG BAKAL JADI GENG KITE NANTI..

1 comment:

  1. lawan tetap lawan, sampai putrajaya kita tawan.

    ReplyDelete

Twitter Facebook Feed