Thursday, April 28, 2011

analisa gua pasai bidio fitnah seks 2 dari umporno beb..

1. laser utk menentukan sempadan utk filem ini, supaya director yg di sebelah camera ini tidak masuk dalam filem porno ini beb,

2. laser yg same juge utk memastikan kadar sempadan supaya krew2 lain tidak melebihi sempadan.. utk memastikan pelakon bidio lucah ini seperti sedang berdua sahaja beb

3 bakul sampah yg mane director dan krew selesai melancap dan di buang tisu ke dalamnya..

tisu sedang di lemparkan oleh mambang tanah agaknye beb kahkahkahkah.. mari kite gelakkan gerombolan yahudi umno kahkahkah..


sambungan tisu yg di lempar tadi beb.. kahkahkahkah.. sape yg lempar ? kew pelajar ni lempar sendri ? wakakaka


pelakon bidio lucah memberikan lagi tisu pada mambang tanah beb..


kendian selesai mengelap kote.. maka mambang tanah membuang tisu tu beb.. kahkahkah


sambungan die beb.. agak2 lu olang ade berape olang dalam bilik nie beb ?


atas arahan krew2 dan direktor.. pelakun bidio lucah ini perlu menutup cermin yg berhadapan dgn kamera supaya krew2 dan director boleh keluar dari pintu utama.. kahkahkah.. dan sempadan laser juga dapat menentukan shoot screne ini dgn sempurne kahkahkahkah

utk memastikan kebenaran terungkai dgn 3 stoogers yg menjadi penfitnah arahan umno apco beb.. di sini gua selitkan sekali bidionye utk lu olang buat perbandingan.. setelah puas gua selidik dan kaji bumi, akhirnya gua dapati di dalam bilik ini terdapat lebih dari 5 org beb.. adakah anwar sanggup BERBOGEL DI HADAPAN OLANG RAMAI ? kahkahkah.. tanye pade gerombolan2 yg sukakan seks dan jubo.. kalau kite tak jumpe di dunia.. lu olang tanggung lew sesudah mampos kelak di hadapan tuhan yg maha perkasa lagi maha agung..


sori beb.. gua dah dan bagi masa 2 jam, gua dah  delete bidio nie baru kejap nie beb.. sapa yg dah download tadi.. buat lah perbandingan sendiri ok ? kahkahkah

Abbs . gua gelak bagai nak pecah perut bile gua selowkan bidio nie.director tak pandai menipu kahkahkah
lelaki ini mungkin adalah olang siam beb.. kahkahkahkahkah.. songkla songkla sawadikap, ngon preng koy.. kahkahkah. umno sikalang bukan jew sudey pandai rompak wang rakyat beb.. tapi bakal jadi porno hollywood.. kahkahkah.. mane taknye beb.. kalau dah apco yahudi di jadikan penasihat agama bagi KERAjaan 1mesia yahudi.. kahkahkah.. ingat umno ingat lah anak cucu kite nanti mereka adalah UMPORNO.. kahkahkahkahkahkah

1 comment:

  1. sudah2 le umno, tak malu ke pada pada bangsa asing yg ada kat malaysia nih..depa bincang camna nak jadi maju dan bermaruah tapi kita asyik dok citer depan dan citer belakang,yg menjijikan dan memualkan. bosan dan amat membosan puak2 umno nih..!!

    ReplyDelete

Twitter Facebook Feed