Thursday, April 07, 2011

teori darwin umno apco tak bley pakai beb! kahkahkah

salam pembebasan dan kebajikan serte kejujuran dan kebenaran beb..
skang nie gua nak buat sikit uji kaji mengenai SPRM yg terkini telah mengorbankan 2 org yg menjadi pejuang berani mati dgn terjun bangunan tanpe gunekan payung terjun atau sayap..

cukup hebat bile di katekan SPRM ini adelah suruhanjaye yg sangat bagus nak mampos dalam kes2 rasuah nie.. sambil soal siasat sambil tengok bido blue ? memang otak ginius tahap gaban!

berikut adelah kate2 melepaskan diri oleh haramjadah2 SPRM beb.. begini katenye beb..

Pada hari ini, Rabu 6 April 2011 jam 8.26 pagi, penama berkenaan telah datang ke Pejabat SPRM Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur bersendirian dengan menunggang sebuah motorsikal. Penama ini telah meminta untuk berjumpa dengan pegawai penyiasat bagi berbincang mengenai kes terhadapnya. Oleh kerana pegawai-pegawai sedang bermesyuarat maka penama berkenaan telah menunggu di lobi pejabat sehingga jam 9.30 pagi.




Penama tersebut kemudian telah diiringi oleh seorang pegawai ke bilik pejabatnya untuk mendapatkan pegawai penyiasat menemui penama tersebut. Pegawai yang mengiringi penama tersebut telah berada bersamanya dalam bilik pejabat pegawai berkenaan.

Pada jam lebih kurang 10.15 pagi, pegawai yang mengiringi beliau telah meninggalkan penama tersebut di pejabatnya dan keluar sebentar pergi mendapatkan pegawai penyiasat. Dalam beberapa minit kemudian, pegawai tersebut telah kembali ke pejabatnya dan mendapati penama berkenaan tiada dalam bilik berkaitan.

Setelah mencari dalam kawasan pejabat, seorang pegawai telah terlihat satu tubuh manusia terlantar di tingkat 1 bangunan pejabat ini.

SPRM telah pun memaklumkan kejadian ini kepada keluarga simati dan pihak pengurusan jabatannya serta menyerahkan perkara ini kepada pihak Polis untuk mengambil sebarang tindakan.

uji kaji gua adelah..
1. si mati tak bunuh diri, tapi di tengah hisap rokok kek tepi tingkap.. then ligter die terjatuh dan die nak amek.. dgn die2 skali jatuh beb

2. si mati tengah tunggu pegawai sprm, tetibe die nampak ade org panggil die kat tingkap dan terus die tak perasan itu tingkat, die ingat pintu.. then terus terjatuh beb..

3. si mati tibe2 rase tingkap tu perlu di baiki, die pun bawak spana skali tingkap tu nak jatuh, di pegang tingkap tu , sebab berat sangat die pun ikut skali tingkap tu sampai bawah,

4. tengah die tunggu pegawai sprm tu, member die ajak men badminton kat bawah.. nak cepat sangat dan terlalu teruje, die lompat jew ikut tingkap supaye cepat sikit sampai kek bawah beb

5. tibe2 hujan lebat dan die nampak tingkap terbuke , tempias masuk.. jadi di berlari utk tutup tingkap tu, tapi licin beb .. menggelungsur die dan terjatuh dari tingkap beb

6. die bengang dgn pegawai sprm sebab tunggu lame sangat. die pun lepak kat tepi tingkap.. tetibe jew die jatuh beb

7. kertas kat tangan die tetibe di terbangkan angin dan terus ketingkap sebab kertas tu terlalu penting die cube mendapatkan gak dan terjatuh beb

8. die buat senaman kat kot badminton tu dan tetibe jew die mati beb

9. die lupe nak makan ubat beb lalu mati beb

10.. tetibe jew die mati sendiri beb...

sekian ulasan gua beb..

pejabat sprm tak bley lebey dari 1 tingkat beb

pejabat sprm kene ade pegawai polis beb

pejabat sprm kene ade pegawai tentera beb

pejabat sprm kene kek kawasan tasik beb

pejabat sprm kene pakai cctv HD punye kay kek setiap penjuru beb

pejabat sprm kene ade jeriji besi beb kek tingkap

pejabat sprm kene pakai tingkap batu bukan kace beb

pejabat sprm kene sediekan doktor pakar beb

pejabat sprm kene siap ade payung terjun beb

kesimpulan gua beb.. sebenarnye kematian pegawai kastam ini ade kene mengene dgn ikan2 besar yg arwah nie cube bongkarkan.. jadi sebelum sumenye berkecai ade lebey bek dorang kecaikan dulu kapla die.. teruk kan mesia nie ? ikan2 paus jerung raksasa.. pendekar laut terlepas.. tapi ikan2 tuna, ikan kerapu, merlin jadi mangse beb.. ingat beb.. dunia lu bley lepas.. akhirat nanti jgn cakap lepas.. lepas masuk dalam nerake lew beb.. itu janji tuhan beb.. tiade keraguan di dalamnye.. pade pagawai2 SPRM.. gua sarankan kalu lu olang tak mo jadi kayu api nerake.. bek lew sumenye berenti jew dari kerje2 jijik dan haramjadah tu.. jgn nak spin kek tompek len kate itu lew ini lew.. kematian mengejut lew.. sumenye BOHONG nak mampos demi nak menyelamat diri dan ikan2 jerung raksasa yg len.. ingat keje yg lu olang buat tu sangat tercele dan di laknat oleh Allah S.W.T.. sekian..Abbs

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed