Wednesday, May 04, 2011

20 perkare kenape UMPORNO akan KALAH BESO PRU 13 nie beb.. kahkahkah

Salam pembebasan, perubahan, sejahtera hendaknya beb..

ni gua buat sikit analisa yg tak bape analis mengenai 3 stoogers nie..

1. eskay adalah bapak ayam yg supply pelacur2,
2. eskay kite pun heran ape agamanye yg sebenor.. contoh idris jala.. lu olang ingat die islam kan ? padehal kristian
3. eskay kate baju kebal tu die yg punye, bagaimana plop die tak tahu yg 2 baju kebal lagi di pakai oleh 2 haiwan ternakan umporno tu ? heran2 gua beb

4. eskay kate jam omega amoi tu yg curi.. tapi dalam bidio langsung tak nampak pun jam tu beb ? kahkah

5. eskay kate die jumpe pite bidio tu dalam loker yg bekunci tapi kek hotel ? kahkahkah.. hotel alew kunci loker kew beb ?

6. eskay kate di nyatakan kebenaran, tapi dalam masa yg sama dia tak nyatakan kebenaran yg die tu bapak ayam beb.. kahkah

7. mengape yusri kru ade kene mengena dgn bidio nie ? percaye atau tidak yg die nie lew yg terbitkan bidio tu sbb, maklum lew.. haiwan2 3 ekor nie kan bute IT dan Komputer.. jadi kene lew cari olang yg butut terer bab nie kahkah..

8. pelakon dalam bidio tu lu olang perasan tak beb ? kotenye tak sunat.. yg amoi tu jgn cite lew.. dah cem hutan amazon dah kahkah

9. tengok dari 3-3 muke haiwai peliharaan umporno nie.. ade nampak seri kew beb ? kahkahkah

10. siapa percaye bidio nie di edit beb ? sebab contoh bidio obama tendang pintu tu pun nampak cem real gilew babi kan ? kahkahkah

11. ini pade gua adelah care utk jatuhkan PR dan seterusnya konon dapat mengembalikan sokongan olang2 melayu pade parti umporno..

12. atas arahan siapa eskay nak tayangkan ? kite umum tahu kan ? kompen mat mongol kahkah

13. kenape polis pun ade same mase sumpah haiwan umporno nie ? kenape di kawal ketat ?

14. polis raja di malaysia kata kite dalam siasatan.. takkan lew begitu lame siasat kan ? selalunye amik mase 1 minggu jew kan ? kahkah

15. bidio fitnah eskay kate hanya ada 1 dan dah di serahkan kek polis.. jadi sape yg sebarkan bidio fitnah kek internet ? kesian rakyat mesia kene bodo dgn haiwan2 ini

16. kenape haiwan2 gerombolan umporno beriman pade bidio fitnah nie ? senang jew beb.. sebab dorang tak beriman pada al quran dan sunnah dulu kini selamenye beb.. betul tak ? haha

17. nape rahim thamby kate anwar tak layak jadi PM ? kan die bulum pun jadi PM lagi kan ? kenape takut ? sape PM sikalang ? bukan mat mongol kew ?  kahkah..

18. tak lame.. mat mongol plop ajak pas masuk umno atau keluar pakatan, lu sape beb ? suke ati pas lew die nak masuk kek mane pun.. ade lu susah kew ? lu susah sebab rakyat dah tolak persaksian haiwan2 umporno.. kahkahkah cemane PAS nak masuk UMNO kalu dan UMNO tu pun terdiri daripada HAIWAN2 UMPORNO ? kahkahkah

19. mahkamah kartun 1 funny mesia pun setongkol same.. rakyat mau picaye lagi ka beb ?

20. dan yg terlast sekali.. jeng jeng jeng.. kalau anwar di berpengaruh dan di takuti oleh haiwan2 gerombolan termasuk lew bapak2 haiwan gerombolan.. tak sampai fitnah sebegini dasat lew beb..

sebab anwar golongan bawahan cem mat mongol kate.. UMPORNO LAHIR DI ISTANA, ANWAR LAHIR DI JALANAN..

make ini lah ketakutan mat mongol beserte haiwan2 gerombolannye beb, kebangkitan rakyat di bawah anwar yg juge rakyat dan bukan dari golongan bangsawan.. kan golongan bangsawan tak ramai, golongan marhaen yg ramai tapi di bodohkan oleh umporno dari dulu.. bile golongan marhaen dah bijak dan pandai menilai.. maka GOLONGAN2 BANGSAWAN AKAN MAMPOS..

JAWAPAN GUA SENANG JEW DGN EPISOD2 TERANCANG OLEH GEOMBOLAN HAIWAN PELIHARAAN BAPAK HAIWAN UMPORNO, MAT MONGOL NIE BEB.. JAWABNYE.. SEMAKIN HARI SEMAKIN SAMPAI MASA UTK UMNO IS DEAD!
kah! kah! kah! kah! kah! kah!

jike anak cucu kite tanye kelak siapekah UMNO ? jawabnye UMNO telah MATI! kah! kah! kah! kah! akibat dari HAIWAN2 GEROMBOLAN yg TELAH MEROSAKAN KANDANG HAIWAN.. kah! kah! kah! kah!

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed