Wednesday, May 11, 2011

RON 95 BAKAL NAIK !!

Salam Perubahan beb,

yg pertame gua nak cite sikit mengenai kenaika demi kenaikan tahun 2011 nie.. ron 97 dah naik pandi kutty 4 kali tahun nie.. dgn kadar 2.90 seliter beb.. mampos rakyat mesia nak isi minyak kalu cemni,

yg ke dua, harge gule pun dan naik 20 sen sebab kununnya kerajaan mat mongol nak selaraskan ? kah kah kah

lepas tu ura2 ron 95 akan turun naik jugak beb, tapi sikalang takkan naik sebab, lu nak mampos pew naikkan seikalang, gelenti mampos takde kubo, cume tinggal tugu jew nanti, kenaikan nie di sebabkan beban bik mama yg terpakse kerajaan funny 1mesia tanggung!, utk menyamaratakan, demi bik mama dan baruah2 penjilat umporno tu, maka rakyat lew yg akan menanggung segalanya, GST pala but pun dah lama ada beb.. cume lu olang jew yg tak perasantan,

terpaksa lew di telan walaupun payit.. katanya jika UMPORNO BEE END bubarkan parlimen dan menang beso lepas tu.. RON 95 kan naik 20 sen jadi 2.10 seliter!..

GEROMBOLAN2 tentu sangat gembira sampai guling2 berpesta dgn kenaikan ini .. jadi pade olang mude dan rakyat mesia.. lu olang bley undi ini kelayaan SAPU MESIA, tapi sendri mo ingat lew lepas tu ape akan jadi pade mesia beb ? kite beb ?

ingat beb setiap undian akan membawe padah! umPORno selamanya takkan bertaubat! sebab dah lame memerintah.. pandi kutty mereka sangat lew tebal beb, kah kah kah kah,

INGAT PESAN GUA KAY.. JIKA PRU 13 DI ADAKAN, JIKA LU OLANG UNDI UMPORNO/BN.. MAKA MINYAK PETROL RON 95 AKAN NAIK BERPULUH2 SEN.. KALAU LU OLANG MENANGKAN PR, KEBAJIKAN RAKYAT AKAN DI BELA! SETIAP WARGANEGARA AKAN DI AMBIL PERHATIAN, AIR DAN LETRIK AKAN DI KEMBALIKAN SEMULA PADA KERAJAAN, BUKAN MAKAN UMPORNO.. HABIH SEMUANYA DI SWASTAKAN.. kah kah kah, sape yg untung ? KRONI2 DAN GEROMBOLOAN SONGKOK TINGGI.. kah kah kah kah

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed