Monday, August 22, 2011

Bangsawan muslim harbi umno apco wajib bertaubat!


KAH KAH KAH
KAMI LEBIH SEJAHTERA TANPA LU DAN GEROMBOLAN2 FITNAH LU..
KAH KAH KAH

SALAM SUBOH SEMUA BEB..

GUA NAK MEMBAWA LU ORG UTK BERFIKIR MENGGUNAKAN AKAL.
SELAMAT MEMBACA.. kikikiki

gua akan cerita sekarang beb.. 27 juta penduduk malaysia tidak termasuk indon bangla dan burma yg di berikan taraf kewarganegaraan oleh muslim harbi umno apco..

gua percaya kurang dari 5 % daripada lu org membaca buku buku sejarah
kurang dari 30% lu org membaca surat khabar setiap hari
99% dari lu org melihat media propaganda harbi umno apco setiap hari..
kerana kebenaran yg hanya lu tahu adalah apa yg di salurkan setiap hari pada lu org melalui media propaganda kerajaan 1 funny malaysia dan harbi umno apco sejak 60 tahun lamanya..

terdapat 1 generasi yg tidak tahu apa2 yg selagi mereka tidak keluar dari melihat media pembohongan negara malaysia yg tercinta ini.. penyampaian maklumat palsu dari kerajaan harbi umno apco adalah satu revolusi pencapaian yg teragung.. media propaganda fitnah ini boleh membuat perdana menteri di pandang mulia dan di baptiskan? kah kah kah

lu org memang tidak akan dapat kebenaran yg lu inginkan dari media harbi umno apco..
media harbi umno apco ini tidak akan memberitahu lu apa2 yg lu mahu..

mereka penipu dan org gilakan kuasa berada di dalamnya.
media kerajaan harbi umno apco akan berkata malaysia negara aman dan sebagainya.. dan lu akan mempercayainya. tanpa lu mempersoalkannya.

apa yg mereka perkatakan adalah pembohongan.. kebenaran adalah berlawanan dgn kata2 mereka itu.. media kerajaan harbi umno apco ini adalah kuasa paling hebat dalam dunia lahanat harbi umno apco memesongkan akidah umat malaysia selama ini..

di manakah lu org jika ia tidak jatuh ke tangan2 bangsawan harbi harbi umno apco yg zalim?
yg saban hari menyesatkan pemikiran lu org?

bila media2 yg di kuasai oleh harbi harbi umno apco ini melakukan pelbagai propaganda.. siapa tahu apa benda yg akan di dedahkan dalam rangkaian penfitnahan dan pembohongan ini?

media kerajaan harbi umno apco malaysia bukanlah sebuah maklumat kebenaran..
media yg di kuasai harbi umno apco hanya lah sebuah taman permainan silap mata..
sebuah karnival, sarkas,penyanyi, penari gelek, kumpulan pembohong bergerak..
lu org berada dalam perniagaan2 ilmu fitnah yg zalim..

ini adalah perkara biasa bila lu berhadapan dgn pemikiran begini.
sebenarnya gua juga menghadapinya dan gua syorkan lu org supaya setiap org yg mendalaminya cuba menghadapinya juga beb.. kah kah kah..

bila gua mula temui perkara ini dan sedar apa sebenarnya yg tak betul dgn harbi umno apco..
gua rasa bahawa ianya merupakan kewajipan gua utk sebarkan dan sedarkan org di sekeliling gua tentang perkara ini beb.tetapi gua sedar realitinya ia tidak berkesan selama ini..

puisi cina purba mengatakan.. apabila seorang guru nak mengajar ilmu pada pelajar2 mereka, guru ini akan berkata, jika seorang itu kehausan, lu berikannya separuh cawan air.. jika lu masih haus, maka berikan separuh cawan lagi..

maksudnya bila seorang itu ingin mempelajari ilmu. lu haruslah berasa haus utk mempelajarinya..
bila hausnya ilmu itu berkomunikasi dgn lu maka lu bekalkan separuh lagi ilmu itu..
jgn berikan ilmu itu sekaligus kerana ianya hanya akan jauhkan ilmu itu dari lu org..
cara yg terbaik utk lu org melihat dan mengubah cara pemikiran lu org adalah dgn pengalaman lu org sendiri.. dgn cara mengkaji ilmu itu sendiri dan di war warkan pada org lain..

jadi jika lu org kisah tentang muslim harbi umno apco atau nak kongsi ilmu..
lu org harus lakukannya dgn cara yg bijak dan lu kenalah menarik minat mereka dgn memberi jawapan dari sebaliknya bertanya soalan kepada mereka..

sambil2 lu berblog dgn kawan2 lu org.. dan lu pula bertanya tentang situasi2 tertentu yg sedang di salurkan dalam tv3 suku media propaganda muslim harbi umno apco..
lu tanya mereka.. kenapa lu rasa ia sedemikian terjadi? kenapa berita2 bohong ini di tayangkan pada kita semua selama ini?

melalui perbincangan yg elok dari sebaliknya memberi ceramah, lu akan membina sebuah perhubungan kepercayaan dan selesa di antara lu dan kawan2 lu serta pencacai2 tegar gerombolan umno apco..
ini akan membantu lu utk pergi lebey jauh dgn cara memberikan ilmu berharga kepada kawan serta lawan lu itu beb..

bebaskan minda mereka yg terkongkong di dalam harbi umno apco..
namun ramai yg tidak akan menerimanya.. apa pun lu jgn berkecil hati dgn mereka..
jika lu menyatakan kebenaran.. mereka akan menolak dan melawan maklumat2 lu org.. sebab apa mereka menyerang lu org?

sebab dari sudut psikologi. maklumat lu bukan senang utk di hadamkan, org yg tak bley menerima kebenaran , akan teruskan kehidupannya seperti biasa..
otak mereka tahu bahawa maklumat yg di berikan itu akan memaksa otak mereka utk susun semula beberapa maklumat yg telah di kumpulkan sepanjang hayat dgn menjadikan harbi umno apco sebagai tuan dan tuhan tempat mereka berteduh..

jadi otak mereka melawannya.. oleh sebab ia memerlukan daya usaha yg sangat tinggi utk menerima maklumat sebegini.. cara yg terbaik utk mengelakan usaha kebenaran ini adalah dgn menolaknya.. mereka berdepan dgn masalah ego dan kesombongan, sebab sombongnya mereka.. mereka akan melawan lu dan juga maklumat kebenaran lu kerana mereka merasa apa yg mereka percaya adalah terlebey benar semata2 benar dari apa yg lu perkatakan..

mereka tidak dapat menerima bahawa lu berkemungkinan menemui maklumat yg benar. sebab mereka nak melindungi maruah mereka, mereka tolak kebenaran yg nak lu sampaikan..
kerana terlalu selesa dgn kehidupan mereka yg cepat kaya dgn rasuah hinggakan mereka tidak mahu mengubah cara hidup mereka..

mereka juga tidak mahu menghiraukan apa yg sedang berlaku di malaysia ini.. sebagai contoh keruntuhan akhlak rakyat malaysia dan pelbagai lagi perkara2 sedih dan malapetaka.. muslim harbi umno apco terlalu mementingkan diri sendiri..

lu perlu faham, kebanyakan rakyat malaysia tidak bersedia utk menerima kebenaran..
kerana mereka di khayalkan dgn pembohongan keindahan dari media harbi umno apco
dan kebanyakkan dari mereka sudah terbiasa dgn sistem sekular dan kapitalis sehingga mereka sanggup menggadai nyawa utk melindunginya, mereka yakin akan nilai sistem yg korup ini menjadi pedoman hidup mereka, itu menjadi penentu abadi dalam kehidupan seharian mereka..

lu org nak tahu apa suara sistem haramjadah tu?
jawapannya adalah media yg di kuasai oleh pemerintah yg harbi..
jika lu boleh mempengaruhi org yg sedang di lihat oleh mata mereka adalah yg sebenarnya.. lu telah gagal beb.. kerana lu akan di tertawakan oleh bangsawan harbi umno apco tentang maklumat kebenaran dan apa yg sebenarnya sedang berlaku di negara kita.

lu org nakkan KEBENARAN?
rujuk lah pada Tuhan lu org
rujuk pada ulama2 yg tidak berkepentingan..
dan rujuk pada diri lu org sendiri..
sebab di situ lu org akan temui kebenaran..
yg pasti harbi umno apco yg menguasai media di malaysia ini penuh dgn penipuan dan pembohongan!


KAH KAH KAH

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed