Saturday, August 20, 2011

Fatwa Teragung dari Muslim Harbi.


KAH KAH KAH
SEMUANYA LANGGAR ASALKAN BERKUASA!
MUSLIM HARBI UMNO APCO BEE END IS TOTALY DEAD!
KAH KAH KAH.

FATWA AL MALIKUL SEMBAB.
KAH KAH KAH
SELAMAT MEMBACA.

Al malikul sembab yakin rakyat marhaen dan anak muda percaya bahawa perjuangan BN sudey tidak relevan serta haramjadah dan akan terjebak dengan perang psikologi Pakatan Rakyat pastinya akan menawan Putrajaya pada pilihan raya umum ke-13.

"Itu perang psikologi mereka mulakan untuk membetulkan fikiran rakyat dan anak muda bahawa tidak guna sokong BN kerana BN akan kalah dan penuh dgn rasuah dan salah guna kuasa serta haramjadah.. Dia main psikologi menang, sokonglah mereka dan mereka akan tubuhkan kerajaan yg berkebajikan,"

al malikul sembab yang juga Timbalan Pengerusi BN dan Timbalan Presiden Muslim Harbi Umno Apco berkata pembangkang mendakwa mempunyai kemampuan untuk menang pada pilihan raya umum akan datang dan mendapat kerusi banyak tetapi yang membuat pilihan adalah rakyat marhaen dan anak muda utk Pakatan Rakyat dan indon bangla burma dan pendatang asing utk umno apco bn.

"Mereka kata mereka menang dalam pilihan raya umum dan dapat kerusi banyak tapi yang penting untuk BN teruskan agenda kita melalui janji kosong dengan mereka yang berkaitan baik dalam bidang masyakarat, ekonomi, pendidikan, sosial dan sebagainya.

"Dalam satu sudut, kita lihat dalam keputusan pilihan raya kecil, termasuk Sarawak, walaupun pembangkang buat pelbagai andaian seperti boleh ambilalih kerajaan, rakyat bodoh yang membuat keputusan dan menentukannya setelah kita merasuah ratusan juta pada cukong2 mereka serta gula2 politik pada mereka serta kita taburkan pengundi2 hantu di kawasan itu,"

Bagaimanpun, al malikul sembab mengingatkan adalah penting bagi BN meneruskan agenda membohongi rakyat demi kepentingan bangsawan muslim harbi umno apco.

"Saya tahu cabaran bukan mudah. anak muda sudah ada cita-cita untuk tumbangkan kerajaan dan Putrajaya menjadi sasaran mereka. Bagaimanapun kita akan ambil mudah,"

al malikul sembab mendakwa Lim sebenarnya bimbang BN sudah melangkah ke kebelakang dengan rasuah dan salah guna kuasa politik dan ekonomi yang akan memberi impak besar pada kebangkitan rakyat malaysia dan anak muda.

"Pembangkang juga semakin kuat ‘Road To Putrajaya’ mereka terlaksana, jadi mereka buat perang psikologi. Saya yakin rakyat tidak akan terjebak dgn dakyah UMNO APCO," KAH KAH KAH
-AL MALIKUL SEMBAB.

KAH KAH KAH
DI MANA MUSLIM HARBI UMNO APCO KUAT..
DI SITU ANAK ANAK MELAYU MEREMPAT..
KAH KAH KAH

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed