Thursday, September 08, 2011

10 Awek Cun Bloger Tegar Pakatan!

TOP 10 BLOGGER TEGAR CUN YG PALING CUN BEB
KAH KAH KAH

Adiela Ridzuan -
                                                               SiNi Blog Tegarnya Beb



Engku Sulwani
                                                                SiNi Blog Tegarnya Beb



Yasmin Ridzuan 
                                                                SiNi Blog Tegarnya Beb



Nurazira Binti Abdul Ghani
                                                              SiNi Blog Tegarnya Beb



nama dia Bela Di La Rosa


logika....


kalau baru bangun tidor, selawa mana pun tetap macam hantu.. kah kah kah


dah dah cukup.. 6 cukup... lebih lebih nanti lu org buat masuk bilik air pulak.. kah kah kah

15 comments:

  1. masuk bilik air buat apa beb..??

    kahkahkahkah

    ReplyDelete
  2. salam bro gua mohon link kan blog gua, blog lu sudah gua linkkan

    ReplyDelete
  3. ok der sudah link..

    PS.. kikiki.. gua tengok pun tak bley tahan beb.. kah kah

    ReplyDelete
  4. Mohon link kan ke blog anda...dari KOBAT/AGIIDUPAGINGALABAN

    ReplyDelete
  5. kekekekek... slm bro pautkan blog PBO kat sini juga. tq. blog lu dlm senarai PR

    http://penburukonline.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. kakakaka.. pengsan lew awek2 ni lepas ni kena kejar dgn jantan2 pencacai PR. kakaka

    ReplyDelete
  7. PBO.. sudah link beb.. thx support gua, lawan tetap lawan! kikiki

    ReplyDelete
  8. Tahniah di atas usaha kalian!

    mountdweller dah linkkan ke blog ini

    ReplyDelete
  9. Alahai.. aku knal yg bella dela rosa tu.. dy budak kelas aku dlu kt SMK gombak setia.. Dy memang pandai lah tp time skola dlu xde lah cute pon.biase2 je.. tp skg xtw lah da pndai bergaye en!dy ade abg xsilap name dy iqbal.. Dlu kwn aku gak abg dy!tp abg dy kerek siot.. ske wt lawak bodoh kt skola dlu.. teringat lg time skola dlu..

    ReplyDelete
  10. aku kenal min tu

    ReplyDelete
  11. t'baek dr ldg n laotan dlm

    ReplyDelete
  12. maaf. boleh alihkan saya dari entry ni? :) terima kasih.

    ReplyDelete
  13. adiela ridzuan tu dak matrik aku dulu tu..
    dok berkepit dating ngan laki sllu..
    last2 kwn lakinye kawin ngan muslimah hijab purdah masa bljr..
    status diela lak xtau la ape ngan bf tgku die tu..

    ReplyDelete

Twitter Facebook Feed