Sunday, September 18, 2011

Analisa Abbs - Gambar Fitnah Video Seks Anwar

SIAPA BUNUH ALTANTUYA?
YG BUNUH DIA ADALAH JANTAN KE 3!
SIAPA JANTAN KE 3?
MAHKAMAH PERANCIS AKAN MEMBICARAKAN..
KES JANTAN KE 3 INI PADA BULAN DISEMBER 2011
DI PARIS.. SIAPA JANTAN KE 3 ITU?
JANTAN YG DAH PARAP ALTANTUYA?
SAMPAI BERANAK SATU.. SAMPAI KENA LETUP?
SAMPAI KENA BUNUH DAN DI BOMB?
SIAPAKAH JANTAN KE 3 ITU?
SIAPA?
KAH KAH KAH


ANALISA GUA MENGENAI PIC VIDEO LUCAH FITNAH DARI GEROMBOLAN!

Salam semua memember gua yg di hormati mahupun puak2 pencacai tegar umno apco..
terima kasih juga kepada menteri menteri yg selalu email gua, dan memberikan beberapa maklumat pada gua..

mereka kata mereka nak najib letak jawatan.. najib membelakangi org org melayu.. lebihkan cina dan india.. liabiliti dalam umno sebab bik badak jadi PM bukan Mat Mongol..
kah kah kah

ok.. setelah 2 hari gua cuba mencari maklumat berkenaan dgn fitnah terbaru video seks anwar ini..
yg mana ianya adalah semata mata hanya lah utk mengalih pandangan umum terhadap isu isu semasa..

jeng jeng jeng...

ok beb.. yg pertama.. gambar memang HD.. gua lampirkan sekali.. untuk lu org renungkan sebaiknya..


lu org boleh klik gambar ni untuk besarkannya..


ok.. mula mula gua dapati baju yg di pakai oleh eskay adalah berwarna hitam legam tahap muka pandi kutti mamak tong kang dari perak yg mengaku jadi menteri besar pakai mahkamah mafia kanggaru malaysia..

muka pelakon di depan tu tak sama dgn leher dia.. muka gelap leher putih.. mesti lu org perasan kan?

dekat tangan eskay itu adalah handycam jenis sony sebab sony sahaja yg boleh night version yg gambar tak cantik.. kalau handycam lain.. jgn cerita.. dalam gelap pun gambar cantik nak mampos beb..

ok gua ringkaskan saja lah senang.. banyak sangat nanti.. lu org mesti boring nak baca berjela jela analisa gua.. kah kah kah

sekarang gua nak bawa lu org tengok gambar HD sebelum eskay tutup lampu dalam bilik..

ini gambar HD beb.. kamera jenama Sony harga rm 980.00
lu org lihat sendiri baju warna apa eskay pakai?
sekejap hitam sekejap merah?
kah kah kah

Logika..
lagi nak menipu, lagi terserlah penipuan puak2 gerombolan bangsawan harbi umno apco ni beb..

utk pengetahuan semua..
seorang pakar suntingan video dari belgium mengatakan

tarikh dan segala dalam video boleh di ubah menggunakan kaedah VIDEO TRANSELTERIZ SOFTWARE yg di bangunkan oleh Pemaju Suntingan Belgium pada tahun 2004..

logika - 1malaysia kena tipu dgn penipuan fitnah gerombolan lembumno! kah kah kah


KLIK - Send - DI BAWAH INI UNTUK KITA KONGSIKAN BERSAMA ARTIKEL INI!

10 comments:

  1. warna membuktikan segalanya. nyata kejadah umno ni memang kaki fitnah, edit bodio lucah, akhlak jauh menyimpang dari ajaran islam, aq rasa meke ni jenis zioniz.

    ReplyDelete
  2. dahla eskay kata dia jumpa camera dlm laci berkunci.tiba2 dtg masuk lif bawak camera.

    tapi ada satu yg gua pelik, time 'si-mirip-anwar' tu klua dari lif bwk handycam pasal ape.lu org bole tgk balik dlm video baru tu time diorg nak blah la.

    ReplyDelete
  3. sekejap kata kat siam, sekajap kata kat ampang.. memang dasar pandi kutty keling betul haiwan umngik ni, kalau kalah umno lepas ni, muka muka puak fitnah ni yg kita kasi sula dulu.

    ReplyDelete
  4. kalau kita kata UMNO ni penuh dgn iblis dan syaitan diaorang marah...nk saman la tapi itulah hakikatnya sebab tak habis-habis nak menyesatkan orang....nanti ramai lah orang melayu terlibat dgn fitnah (dosa besar)

    ReplyDelete
  5. Lain kali kalau nak bagi analisa tuu biar pakar yg buat beb...jangan la dok bodohkan diri sendiri yg dah sangap tuu...hahaha...buang ja lah blog nii,x da quality langsung...nii lah kali pertama Dan terakhir aku datang sini...adiossss

    ReplyDelete
  6. analisa ringkas dan padat, admin... tapi sy pun rasa macam tak puas dgn apa yg admin analiskan, terlalu ringkas cuma fakta dgn hujah.. itu sy puashati..

    ReplyDelete
  7. anon 18.29 - ko komen ke tak komen mmg tak dk makan pun..ko komen lg tunjuk kebangangan diri sendiri. yg pasti apa sahaja fitnah daripada UMPORNO mesti ambik masa untuk kerja2 edit dan sebagainya. dh namapun rekaan.. masih igt video bersih? youtube dh view berjuta2 baru nk kluarkan versi pdrm..memalukan..

    ReplyDelete
  8. bawak ler bukti analisa ini ke mahkamah. jadikan bukti bawah video tersebut adalah palsu.

    ReplyDelete
  9. Malaikat pasti tidak akan tertipu samada baju hitam ker merah ker putih ker. Kita tengok lah nanti apabila segala2nya di bongkarkan dihadapan Maharaja segala Maharaja di padang mahsyar nanti. Barulah masing2 meraung meminta supaya dikembalikan ke dunia ini untuk bertaubat kerana buta mata dan buta hati semata2 untuk habuan dunia yang tidak ada nilai walau sebelah sayap nyamuk disiNya.

    ReplyDelete
  10. eskay tu mualaf orgnye...nk sumpah laknat bagai...puuiiihhh

    ReplyDelete

Twitter Facebook Feed