Tuesday, September 27, 2011

Analisa PRU 13 - Tahun Hadapan 11-03-2012

INI BUKAN FITNAH..
INI ADALAH REALITI..
INI ADALAH HAKIKAT..
DEMOKRASI MALAYSIA HANYA INDAH KHABAR DARI RUPA..
SEBAB ITU LAH UMNO APCO BABI NEGARA (BN)..
DAPAT MEMERINTAH SEJAK SEKIAN LAMA..
DGN GUNAKAN SPR - SURUHANJAYA PENJAHANAM RAKYAT..
KAH KAH KAH


PRU 13 sudah semakin hampir.

Jika diibaratkan dunia akan kiamat, cuma matahari terbit dari sebelah Barat yang belum berlaku. tetap juga cuma Parlimen yang belum dibubarkan. Selain dari itu semua petunjuk menggambarkan bahawa PRU boleh berlaku pada bila-bila masa saja.
Dalam tradisi politik zionist Umno Apco Malaysia, selain dari Allah S.W.T yang mempunyai penentuan mutlak terhadap segala sesuatu; tarikh PRU hanya boleh ditentukan oleh Perdana Menteri.

walaupun mat mongol seorang yang boleh membuat keputusan namun PRU adalah kerja besar yang perlukan penglibatan semua pihak. Dua pihak yang mesti melaksanakan agenda besar tersebut ialah Suruhanjaya Pilihanraya atau Suruhanjaya Penipu Rakyat (SPR) dan jentera propaganda mereka.

SPR telah selesai mengadakan kursus pengurusan pilihanraya di seluruh negara. Berdasarkan pengalaman yang lalu, pilihanraya diadakan antara tiga hingga enam bulan selepas kursus pengurusan pilihanraya diadakan, itu perkara rutin standat lah.

Jentera propaganda Babi Negara (BN) juga telah memaksimumkan kerja mereka. Serangan ganas bertubi-tubi mereka kira kira menyamai serangan tentera Amerika terhadap Saddam Hussein dan Mullah Omar.

Apabila media-media elektronik dan akhbar-akhbar harian yang mejadi talibarut dan anjing peliharaan Babi Negara (BN) menyiarkan cerita fitnah sensasi politik secara berganda dan saban waktu, hakikatnya kita hanya perlu menunggu tarikh pembubaran Parlimen dari Perdana Menteri Monggolia.

Ada pihak yang menjangkakan bahawa PRU tidak akan diadakan dalam masa terdekat kerana kegawatan ekonomi dunia akan menjejaskan peluang Babi Negara (BN), lantaran kesan kenaikan harga barang yang melampau dalam negara, sebagai contoh adalah minyak petrol, mampos rakyat marhaen.

Inflasi tidak mesti berpunca dari pemerintah tetapi kerajaan yang memerintah adalah sebaik-baik tempat rakyat melepas geram jika urusan kebajikan mereka tidak dapat diatasi oleh kerajaan.

Banyak kerajaan di dunia yang tumbang kerana tekanan kos hidup, sekalipun pihak yang akan mengganti belum tentu menjadi lebih baik dari sebelumnya.

Harus diingat bahawa jangkaan kegawatan ekonomi akan bertambah buruk menjelang pertengahan tahun 2012 sehingga ke akhir tahun.

Kerajaan Babi Negara  (BN)  tidak mempunyai pilihan untuk membuat keputusan yang terbaik berhubung tarikh PRU dalam keadaan tekanan ekonomi semakin menghimpit rakyat marhaen. Jadi memilih waktu yang buruk adalah lebih baik dari memilih waktu yang lebih buruk.
Masih ingatkan lu org semua semasa PRU Tahun 1999? Sokongan rakyat terhadap Babi Negara (BN), khususnya Mahathir a.k.a Pandi Kutti Mamak Kerala jatuh merudum.

Tetapi Perdana Menteri Mamak Tongkang ini telah mengejutkan dunia pada masa itu memilih membubarkan Parlimen sewaktu hampir dengan bulan puasa sedangkan ramai menjangka ia akan diadakan selepas hari raya puasa.

Ramai juga penganalisis menganggap beliau membuat keputusan yang salah kerana memilih tarikh ketika dirinya masih dibenci orang Melayu berhubung isu kezaliman terhadap bekas Timbalannya Anwar Ibrahim.
Dalam sejarah itulah PRU di mana PAS memperolehi kerusi terbanyak iaitu 27 kerusi sehingga berjaya meletakkan Presiden PAS Fadzil Noor secara mutlak sebagai ketua pembangkang.

Sebenarnya Babi Negara (BN) masih utuh kerana mengekalkan majoriti 2/3, namun jika PRU diadakan hanya dua bulan selepas itu majoriti2/3 belum tentu milik Babi Negara (BN) kerana beratus ribu pengundi muda akan digazetkan nama mereka dalam buku daftar pemilih.

Ternyata pada masa isu kecenderungan pengundi muda adalah kepada pembangkang. Ertinya Mahathir Pandi Kutti Mamak Kerala  membuat pilihan tepat kerana memilih waktu yang tidak lebih buruk dari tarikh yang dipilih.

Keruntuhan di zaman Najib Altantuya juga sama. Selain faktor ekonomi, Umno Apco bergelut dengan isu dalaman yang parah dan membarah. Pemilihan boleh ditunda? demi mengelakkan perpecahan tetapi tidak boleh mengekangnya terlalu lama kerana akhirnya ia akan hampir juga dengan pemilihan baru.

Lobi serta konspirasi menjatuhkan lawan pun bermula. Ini yang lebih menakutkan Najib Altantuya berbanding berperang dengan pembangkang secara berdepan. Muhyiddin a.k.a Al Malikul Sembab sudah tersedia untuk memancung kepala Najib Altantuya.

PRU hampir, cuma ia bukan pada bulan Oktober dan November kerana beribu-ribu umat Islam sedang berada di tanah suci. Senario politik mutakhir, Babi Negara (BN) bergantung sepenuhnya kepada undi Melayu di Felda Felda dan di Kampung Kampung, di bandar jgn harap. mampos Umno Apco Nak dapat!

Umno Apco juga tidak mahu dituduh pihak pembangkang sebagai mengkhianati kuasa penentu politik dari orang Melayu. Umno Apco merasa sudah lengkap dan sempurna watak ultra Melayunya dengan menggendong semua isu perkauman sempit Melayu.

Takkanlah mereka nak biarkan di saat akhir menjelang pembuangan undi, watak asobiyah Zionist Melayu ini hendak dicemarkan.

Akhir bulan November dan awal Disember, sekolah-sekolah sibuk pula untuk peperiksaan SPM dan STPM. Ibu bapa akan marah pada Babi Negara (BN), jika waktu keemasan anak-anak mereka itu diganggu.

Dulu Babi Negara (BN) tidak takut akan kemarahan rakyat sekarang tidak lagi. Hujung tahun juga adalah musim tengkujuh di Pantai Timur. Jadi sepanjang tahun ini, ia menjadi tempoh yang tidak munasabah untuk pilihanraya.

Januari 2012 adalah masa terbaik tetapi rakyat belum selesa kerana poket kering setelah membelanjakan duit untuk urusan persekolahan anak anak. Najib Altantuya tidak akan pilih tarikh waktu rakyat tidak gembira.

Pilihan yang terbaik bagi Babi Negara (BN) ialah antara Februari atau Mac. Ia mungkin mengulangi waktu pilihanraya umum ke 12 lalu.

Ada yang meramalkan Najib Altantuya akan memilih tarikh 11 Februari atau 11 Mac kerana angka 11 sangat diminati Perdana Menteri Monggolia ini. Ramai kalangan rakyat yang bersetuju angka tersebut untuk dijadikan pilihan Najib Altantuya..

kerana 11 adalah simbol sepasang batu nisan.
Simbol kematian Umno Apco ibni Babi Negara.
kah kah kah


GAMBAR TENGAH..
BAKAL DI CALONKAN SEBAGAI WAKIL RAKYAT
 BAKAL MP PERMATANG PAUH DARI UMNO APCO..
TIADA YG GEMOK MELAIKAN GEMOK GEMOK BELAKA..
CINCINNYA SEBESAU PINGGAN
DASAR PERJUANGAN - U HEP ME I HEP U..
KAH KAH KAH

KLIK - Send - DI BAWAH INI UNTUK ANAK MUDA KONGSIKAN BERSAMA ARTIKEL!

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed