Saturday, September 03, 2011

Bila anak muda tak nak kibar jalur gemilang, di jadikan baju pulak oleh gerombolan jalur gemilang utk meredakan hati yg luka?KAH KAH KAH..
SELAGI BANGSAWAN HARBI MEMERINTAH.
SELAGI ITU LAH ANAK ANAK MUDA TAKKAN KIBARKAN BENDERA..
NEGARA YG TERCINTA INI
KAH KAH KAH


Kejadian Datuk Seri Najib Tun Razak bersalaman dengan Mohan Parameswaran yang berpakaian baju Melayu menggunakan Jalur Gemilang semasa hadir pada rumah terbuka Perdana Menteri dan Jemaah Menteri di Seri Perdana, Putrajaya.

Adakah dalam tempoh 54 tahun kita menyambut kemerdekaan, jalur gemilang sudah layak dijadikan baju ataupun pembalut barang.? Nampaknya ada yang melepas gian bila gagal melihat ...bendera dikibarkan dikenderaan lalu bendera negara dijadikan baju pula.

Nampaknya apa gua lihat apa yang dilakukan oleh penyokong Babi Negara adalah halal dan tidak jadi masalah, apa lagi hendak diisukan, termasukan kejadian dalam gambar di atas.

Kalaulah ianya dilakukan oleh penyokong Pakatan Rakyat dan dalam majlis sambutan Hari Raya oleh pemimpin PAS atau PKR apa lagi melibatkan DAP, mungkin akan heboh seantaro dunia sehingga pecah kaca TV3 suku dan speaker radio mengatakan macam macam kepada Pakatan Rakyat. Pengkhianat negara lah, komunis lah, buang warganegara lah dan sebagainya lah. kah kah kah

Semoga Rakyat Marhaen dan Anak Muda menjadi pemerhati yang sangat matang dengan tingkah laku pemimpin Babi Negara dan menghukum mereka dalam PRU 13 akan datang dengan memberi harapan kepada Pakatan Rakyat bagi menyelamatkan Malaysia negara yang kita cintai.


logika..
bila dah takda lagi minat anak muda pada kibaran bendera negara
terpaksa umno apco/bn buat pelbagai baju gemilang negara
utk di pertontonkan pada makcik makcik felda.. umno still releven..
umno apco kini hanya tinggal nama.

di tinggalkan di tepi longkang oleh anak muda..
di pulaukan di suatu sudut dunia oleh rakyat marhaen..
kerana mereka pengkianat orang orang melayu..
mereka petualang agama bangsa dan negara..
mereka anjing pada penjajah british..

mereka juga membabi pada zionis laknatullah..
itu yg anak anak muda ketahui kini.. kah kah kah

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed