Tuesday, September 20, 2011

Gempar!! Rumah Mat Sabu Di Bakar di Shah Alam Malam Tadi!!!SHAH ALAM 20 sept - Rumah mat sabu di shah alam telah di bakar pintu pagarnya pada jam 12.04 malam tadi oleh sekumpulan samseng yg tiada telur di percayai tidak puas hati dgn timbalan presiden PAS itu.

Kumpulan yg sama juga di dakwa mungkin adalah kumpulan yg sama ketika rumah org tua mat sabu di guar petai di serbu pihak pihak yg berkepentingan dgn cara ala mafia dan tidak bertamadun.

kumpulan ini di syaki adalah dalang kepada fitnah video seks anwar yg terbaru. dan di gerakan oleh satu pertubuhan pengkianat org org melayu. yg selama ini di anggap pejuang sedangkan mereka adalah anjing penjajah tulin.

ketika rumah mat sabu di lempar bomb petrol dan kemudian suspek lari, lampu jalan yg menerangi sekitar jalan di depan rumah mat sabu juga turut di padamkan dan dalam keadaan gelap begitu hanya pintu pagar rumah mat sabu sahaja yg terbakar teruk, rentung. minta ampun pagar itu kerana di seksa dengan teruk..

pihak polis di raja somalia sedang menyiasat perkara ini dgn sangat teliti di mana polis di raja amerika akan menjalankan SIASATAN DI RAJA mengenai jenayah berat ini, kerana ia melibat ketenteraman awam dan jenayah di bawah akta 302 kanun keseksaan yg boleh membawa hukuman gantung sampai mampos kerana cubaan membunuh.

pihak polis somalia dalam kenyataan medianya mengatakan, kami tiada larangan dalam menangkap siapa sahaja yg bersalah baik ahli politik, saudagar agama, pedagang ilmu, usahawan penguasa dan org ramai malahan hatta perdana menteri sekali pun.. kah kah kah

logika..

cuba teka siapa punya angkara?

- United Munafikun Number One?
- United Munafikun Number One?
- United Munafikun Number One?
- Babi Negara?
- Barua Negara?

Gerombolan semakin tertekan sejak kebelakangan ini sebab.. dia tahu parti AMERIKAnya sudah hampir Karam! kah kah kah


United Munafikun Porno Organisation Rating Number One.
KAH KAH KAH

KLIK - Send - DI BAWAH INI UNTUK ANAK ANAK MUDA MENCARI KEBENARAN!

1 comment:

  1. Betul ke berita ini?

    Lawak saja ke?

    apa2 pun aku bekerja dirumah sambil melayari blog2 politik.
    http://formulaluarbiasa/recommends/rezekiharian

    ReplyDelete

Twitter Facebook Feed