Sunday, September 25, 2011

Gua Seorang Pemikir -Bukti UMNO adalah Freemason - Bahagian Pertama!

LIHAT GAMBAR INI BAIK BAIK..
TOLONG JANGAN KETAWA..
KAH KAH KAH


Salam semua beb!
gua harap lu org membacanya..

Marilah bersama mengedarkan maklumat di halaman ini kepada masyarakat. Letakkan link artikel ini di halaman blog atau discussion group lu org. Emelkan, cetak dan poskan kepada semua orang.

Gunakan software di bawah untuk memuat turun video dan jadikannya DVD/VCD. Buat salinan dan edarkan kepada rakan terdekat berserta meminta mereka melakukan perkara sama.

Hantarkan kepada semua pemimpin utama, seperti ulama dan ahli agama, hakim, peguam, pemimpin jabatan, syarikat, persatuan dan pelajar serta semua masyarakat untuk kesedaran yang lebih baik menghadapi masa masa akan datang.

Terlebih dahulu sila rujuk pada bahagian video untuk pemahaman asas.
Gua kini meneruskan dan persoalan pertama kenapa umat Islam zaman ini menjadi lemah?
Dua sebab utama:

(a) Kerana Perlembagaan kita meninggalkan Al-Quran dan Sunnah sebagai sumber undang-undang utama dan mengambil undang-undang Inggeris/freemason sebagai kitab kita.
(b) Kerana kita musuh Allah SWT dan Rasulullah SAW di medan perang apabila mengamalkan riba dalam kehidupan harian.

(A) Perlembagaan

Sumber dan pemakaian undang-undang kita berdasarkan undang-undang Inggeris dan dikuasai Freemason (famous Freemaso, Freemason di Malaysia dan DGLME). Freemason, Illuminati atau lebih dikenali Knights Templar, adalah musuh umat Islam dalam  Perang Salib; Sejarah penuh: Secret Societies of America’s Elite – From Knights Templar to Skull and Bones (audio book), dan Global Freemasonry by Harun Yahya


Knights Templar beragama menyembah Baphomet, mengamalkan seks sihir dan homoseksual. Simbol Baphoment digunakan Knights Templar sebagai mewakili Lucifer, iaitu Iblis; The Satanic Bible. Mereka ditangkap dan dihukum di Perancis apabila murtad Kristian kerana mempelajari dan mengamalkan sihir purba Kabbalah dari Babylon (Babil).


Maksudnya: “..Mereka (membelakangkan kitab Allah) dan mengikut ajaran sihir yang dibacakan oleh puak-puak Syaitan dalam masa pemerintahan Nabi Sulaiman,

padahal Nabi Sulaiman tidak mengamalkan sihir yang menyebabkan kekufuran itu, akan tetapi puak-puak Syaitan itulah yang kafir (dengan amalan sihirnya); kerana merekalah yang mengajarkan manusia ilmu sihir dan apa yang diturunkan kepada dua malaikat: Harut dan Marut, di negeri Babil (Babylon),

 sedang mereka berdua tidak mengajar seorang pun melainkan setelah mereka menasihatinya dengan berkata “Sesungguhnya kami ini hanyalah cubaan (untuk menguji imanmu),

 oleh itu janganlah engkau menjadi kafir (dengan mempelajarinya)”. Dalam pada itu ada juga orang mempelajari dari mereka berdua… Dan demi sesungguhnya mereka (kaum Yahudi itu) telahpun mengetahui bahawa sesiapa yang memilih ilmu sihir itu tidaklah lagi mendapat bahagian yang baik di akhirat…”; al-Quran: al-Baqarah:102

Tamat bahagian 1

Logika -
Gua akan sambung bahagian 2 nanti beb!

KLIK - Send - DI BAWAH INI UNTUK ANAK MUDA KONGSIKAN BERSAMA ARTIKEL!

1 comment:

 1. gua tabik lu pye entri ne bro..
  Gua memang dh lama syak tp gua malas nk buat research..
  kita merdeka pun ada deal bro..
  Lu tgk la mcm mana abang2 kita(melayu sebeberang tempat asalnya bangsa kita setakat pengetahuan gua tentang k'jaan melayu sriwijaya)wlwpun adakalanya agak provokatif dlm sindirannya kpd kita tentang lagu kebangsaan dan bendera kita tp pd gua ada juga kebenarannya..
  Kita tolak tepi kata2 mereka atas alasan patriotik tp pd gua patriatik itulah Dajlah(antara penutup kebenaran)..
  Sbb org2 yg selalu beretorik patriotik inilah yg sebenarnya mengikis tulisan jawi,menamatkan bantuan keatas sekolah agama rakyat,ttp org2 yg kosong hatinya tetap bersama mereka maka sbb itu mereka masih berkuasa..
  Itulah ciri2 mason yg gua kesan pd mereka..
  mereka bijak memperdayakan kebanyakan kita krn kebanyakan kita telah diperbodohkan krn dasar yg mereka buat berjaya menjadikan kebodohan awam sehingga ketahap sekarang..
  Tahniah atas usaha lu dan teruskan usaha membuat wake up call pd mereka2 yg masih diulit oleh mimpi2 Kapitalis..

  ReplyDelete

Twitter Facebook Feed