Monday, September 26, 2011

Gua Seorang Pemikir -Bukti UMNO adalah Freemason - Bahagian Keempat!

INI ADALAH GAMBAR FAKE..
WE CANNOT STAND WITH ISRAEL..
BUT WE STAND FOR ILLIMUNATI..
FOR FREEMASON..
FOR DAJJAL..
KAH KAH KAH


Di dalam The Star, Jumaat, 24/08/2007 bertajuk “Penerapan syariah ganti Common Law “, Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Dr. Abdullah Md. Zin mengulas kenyataan Peguam Negara, Tan Sri Abdul Gani Patail bahawa sudah tiba masanya untuk semua pihak memikirkan sumber lain selain Common Law Inggeris/ Lord Ried Low/ Freemason Low bagi mendapatkan prinsip-prinsip keadilan.


Ketua Hakim Negara, Tun Ahmad Fairuz Sheikh Abdul Halim mencadangkan agar rujukan kepada Common Law Inggeris dimansuhkan daripada undang-undang sivil negara ini kerana ia menggambarkan minda pengamal undang-undang tempatan yang masih terjajah.


Maka langkah lebih serius perlu diambil bagi mengembalikan kekuatan umat dengan meletakkan Al-Quran dan Sunnah sebagai sumber undang-undang utama. Ini dapat dicapai dengan meminda Artikel 4 Perlembagaan Malaysia. Contoh pindaan seperti di bawah....

“..God’s Book and the Sunnah of His Prophet (peace be upon him) is the Constitution of the Federation and any law which is INCONSISTENT with this Constitution shall, to the extent of the inconsistency, BE VOID..”

Pindaan akan beransur-ansur membatalkan undang-undang bercanggah Al-Quran dan Sunnah. Sistem Mahkamah beransur-ansur merujuk undang-undang Arab Saudi atau negara Islam yang mengamalkan Al-Quran dan Hadis sebagai undang-undang.

Kepentingan mengubah undang-undang dan sistem

Persoalan selanjutnya ialah apakah kepentingan kita meminda Artikel 4 Perlembagaan Malaysia? Kepentingan dinyatakan Allah SWT seperti di bawah...

Maksudnya: “..Sesudah itu, patutkah mereka berkehendak lagi kepada hukum Jahiliyah? Padahal kepada orang-orang yang penuh keyakinan – tidak ada siapa boleh membuat hukum yang lebih baik daripada Allah…”;
 al-Quran: al-Maaidah:50

Maksudnya: “…dan sesiapa yang tidak menghukum dengan apa yang telah diturunkan oleh Allah, maka mereka itulah orang-orang kafir..”;
 al-Quran: al-Maa’idah:44

Maksud keterangan di atas  jelas. Namun ramai yang gemar berhujah Yahudi dan Kristian lebih bijak membuat undang-undang daripada Allah. ini lah dia pemimpin pemimpin umno apco wal haramjadah..


Mereka gemar berhujah undang-undang Allah tidak sesuai sepertimana biasa didengari. Adakah mereka ini beriman dengan Al-Quran? Inilah bukti keimanan dan penjajahan tubuh, minda dan jiwa oleh Knights Templar.

Segala cara kehidupan dan sistem mereka adalah terbaik dan mengatasi kehebatan agama Allah swt. Kesannya mereka ditempatkan di neraka selama-lamanya, sama seperti saudara mereka.


TV

Music is a religion, and concerts is the mosque/church of today! (must see!!)
kah kah  kah, cakap mat salleh gua beb.. kah kah kahSeperkara penting ialah bantahan tidak utama dan sekadar ujian kepada orang Islam dan kafir. Kemenangan atau kekalahan tidak relevan.

Sekiranya kemenangan utama maka Allah sekelip mata dapat memenanginya tanpa pertolongan sesiapa. Masing-masing bebas berjuang atau berhujah namun akan tiba satu hari nanti di mana ianya didengar kembali di Mahkamah Terakhir.

Maksudnya: “…Dan janganlah kamu merasa lemah (dalam perjuangan mempertahankan dan menegakkan Islam), dan janganlah kamu berdukacita (terhadap apa yang akan menimpa kamu), padalah kamulah orang-orang yang tertinggi (mengatasi musuh dengan mencapi kemenangan) jika kamu orang-orang yang sungguh-sungguh beriman…”;
al-Quran: ali-Imran:139


TAMAT BAHAGIAN KEEMPAT..
GUA AKAN SAMBUNG BAHAGIAN KE 5 NANTI BEB.. INSYAALLAH..

Logika -
Gua harap lu org faham apa yg cuba di sampaikan..
kenali umno apco adalah anjing penjajah..
barua zionis..
keldai komunis..
dan freemason babinis..
kah kah kah..

kalau gua kena tangkap lepas ni.. ini lah namanya perjuangan.. kah kah kah


KLIK - Send - DI BAWAH INI UNTUK ANAK MUDA KONGSIKAN BERSAMA ARTIKEL!

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed