Tuesday, September 27, 2011

Gua Seorang Pemikir -Bukti UMNO adalah Freemason - Bahagian Kelima!

PERHATIKAN GAMBAR SPERMA SAIFOOL INI DGN TELITI..
SPERMA YG PALING POWER DALAM SEJARAH MANUSIA..
KALI PERTAMA TERJADI DALAM 10 RIBU TAHUN..
BOLEH HIDUP DI RUANG TANPA PERLINDUNGAN..
DAH TERDEDAH PADA BAKTERIA DAN KUMAN..
YG MAMPU HIDUP SELAMA 113 JAM ...
ATAU DGN KATA LAIN SELAMA 4 HARI 17 JAM..
DIDALAM LUBANG TAIK YG MEMPUNYAI BANYAK GILA BABI BAKTERIA
DAN KUMAN KUMIN.. TAHNIAH DOKTOR MALAYSIA..
KERANA DI KETAWAKAN OLEH ANAK ANAK MUDA..
KAH KAH KAH

KITA BERSAMBUNG KE BAHAGIAN KE LIMA BUKTI KAUM BANGSAWAN UMNO APCO ADALAH FREEMASON!


INI LAH ASAS ASAS KERAJAAN 1MALAYSIA 1ISRAEL..
YG MENGGUNAKAN APCO SEBAGAI PENASIHAT AGAMA..
DAN PENASIHAT IMAGE SERTA PENASIHAT NEGARA..
BAGI PM 1MALAYSIA..
PEMERINTAHAN DUNIA BARU
YG BANGSAWAN UMNO APCO IKUT DAN..
SETERUSNYA MAKCIK MAKCIK DI KAMPUNG..
TIDAK MENGETAHUI APAKAH MAKNANYA..
DAH TERUS MENERUS DI PERBODOHKAN..
INI LAH BANGSAWAN FREEMASON..
KAUM BANGSAWAN MELAYU ILLUMINATI
YG LU ORG ANAK ANAK MUDA PERLU MEMAHAMINYA..
KAH KAH KAH


Hampir keseluruhan sistem undang undang  hari ini berasaskan sistem FREEMASON DAJJAL. lu org mengambil mereka sebagai wali dan mempertahankan sistem ini tanpa mengikut batasan agama. betapa bodohnya lu org yg menggunakan akal yg di kurniakan pada lu org..


Kesannya lu org  hidup dan dimatikan sebagai Agama Islam,  Kristian dan Yahudi. Oleh itu adakah kita dapat keluar dari neraka jika dimatikan sebagai Islam, Yahudi dan Kristian? kah kah kah


Maksudnya: “…Wahai orang-orang yang beriman! Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain. dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka…”; al-Quran: al-Maa’idah:51Keterangan merujuk hari ini. Ini kerana Yahudi dan Kristian bukan teman rapat pada zaman dahulu. Sebab utama ialah Kristian mendakwa Yahudi bertanggung-jawab membunuh nabi Isa a.s, iaitu kononnya tuhan mereka. Namun itu Yahudi dan Kristian hari ini bekerjasama menguasi dunia.


Oleh itu dan bagi yang mengagungkan sistem dan cara kehidupan mereka, Allah S.W.T akan makbulkan doanya dan membiarkan dia mati sebagai Yahudi dan Kristian walaupun luarannya adalah ISLAM.. seperti UMNO APCO!


Mereka kekal di neraka selamanya kerana mengamalkan syirik dan menyekutukan Allah SWT. Syeikh Imran Hossein menerangkan sistem negara sekular dan syirik seperti di bawah:


“…Among those institutions was the modern secular state that was built on the foundations of Shirk (i.e. blasphemy)… that civilization no longer recognized the God of Abraham (‘alaihi al-Salām) as Sovereign. It no longer recognized His Authority and His Law as Supreme. The ‘modern secular state’ was now recognized as sovereign and that was Shirk. The authority and law of the modern secular state were now recognized as supreme and that also was Shirk. The state had the authority to declare Halāl (i.e. legal and permissible) that which the God of Abraham (‘alaihi al-Salām) had declared to be Harām (illegal and prohibited) and it proceeded to do so and that also was Shirk…”; An Islamic View of Gog and Magog in the Modern World (p.62)Pandangan beliau berdasarkan rujukan kepada surah al-Kahfi dan al-Israa.


Maksudnya: “…Tidak ada bagi penduduk langit dan bumi pengurus selain daripadaNya dan Ia tidak menjadikan sesiapapun masuk campur dalam hukumNya…”; al-Quran: al-Kahfi:26Maksudnya: “…Dan katakanlah: “Segala puji tertentu bagi Allah yang tiada mempunyai anak, dan tiada bagiNya sekutu dalam urusan kerajaanNya, dan tiada bagiNya penolong disebabkan sesuatu kelemahanNya; dan hendaklah engkau membesarkan serta memuliakanNya dengan bersungguh-sungguh!”…”; al-Quran: al-Israa:111


TAMAT BAHAGIAN KE 5..
Insyaallah akan bersambung ke bahagian ke 6 beb!


Logika -

PM 1MALAYSIA ambik Apco sebagai pengurus pasukan UMNO APCO..
sesuai dgn firman Allah S.W.T bukan?
amacam? faham apa gua kata? kah kah kah


KLIK - Send - DI BAWAH INI UNTUK ANAK MUDA KONGSIKAN BERSAMA ARTIKEL!

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed