Sunday, September 25, 2011

Gua Seorang Pemikir - Bukti UMNO adalah Freemason - Bahagian Ketiga!

LU ORG BERSAMBUNG KE BAHAGIAN KETIGA BEB..
KAH KAH KAH

PERHATIKAN SETIAP SUDUT GAMBAR INI..
TOLONG JANGAN KETAWA MAHUPUN SENYUM..
1% PUN TAK SAMPAI PEMIMPIN UMNO BERJANGGUT MACAM NABI S.A.W..
BERMISAI MACAM ISRAEL ZIONIS RAMAI.. 99%
MENCIUM KERIS SAMA JUGA SEPERTI MENYEMBAH BERHALA..
NILAINYA TETAP SAMA.. CUMA..
ZAMAN SAJA YG BERBEZA..
KAH KAH KAH


JALAN PENYELESAIAN YG DI GUNAKAN..


Wahyu pertama memerintahkan lu org mencari ilmu (“Bacalah Muhammad “; Surah Al-Alaq:1). Oleh itu penyelesaian utama ialah ilmu.

Ilmu akan mengejutkan lu org dari kelekaan dan tidur yang panjang ini. Ilmu terpenting ialah mengetahui sejarah dan strategi penyembah Iblis Knights Templar menguasai tubuh, minda dan jiwa orang Islam dan org org melayu serta seluruh rakyat malaysia.. semakin terdedah bukan siapakah UMNO APCO ini? kah kah kah..


LIHAT LAH DAH FAHAMILAH..
Presiden George Washington & Baphomet


New World Order hanya boleh dicapai sekiranya tiada bantahan masyarakat dunia; Hence to fight and conquer in all your battles is not supreme excellence, supreme excellence consists of breaking the enemy’s resistence without fighting; Sun Tzu Art of War.


Bagi mengatasi masalah ini, pembentukan New World Order mesti didahulukan dengan pembentukan masyarakat berpegang teguh kepada satu agama sama dianuti semua , iaitu New World Religion.


Knights Templar berjaya membentuk New World Religion melalui undang-undang yang mencorakkan kehidupan kita kepada masyarat beragama dimulut tetapi memeluk agama Lucifer (Iblis) pada perbuatan, hati dan ditonjolkan di dalam seluruh kehidupan mereka.


“..Luciferianism is the product of religious engineering, which sociologist William Sims Bainbridge defines as “the conscious, systematic, skilled creation of a new religion” (“New Religions, Science and Secularization,” no pagination. In actuality, this is a tradition that even precedes Bainbridge.


It has been the practice of Freemasonry for years. It was also the practice of Masonry’s religious and philosophical progenitors, the ancient pagan Mystery cults…”; Luciferianism: The Religion of Apotheosis


Secular Religion
Pelbagai bangsa dan agama memeluk agama sekular tanpa lu org sedar.. kah kah kah
Akibatnya dan tanpa lu org disedari, lahirlah ulamak, paderi, sami dan pelbagai ketua agama mengamalkan agama sekular. Pengaruh ini menular dalam institusi keagamaan, kerajaan, pendidikan dan media arus perdana


Ianya menular kepada masyarakat dan remaja hinggakan tidak takut mati dijalanan demi hiburan, serta bertindak memuja syaitan (123).








Bapa sanggup merogol anak perempuannya dan berkongsi bersama rakan. Kanak-kanak kecil melakukan jenayah, seks liar dan dijalanan, serta perbuatan berzina atas Al-Quran menjadi kebanggaan.


Kes merogol kanak-kanak bawah 5 tahun menjadi-jadi sehinggakan tidak selamat membiarkan anak bermain di taman. Terdapat banyak kejadian yang sangat pelik dan tidak dapat difahami beb..


TAMAT BAHAGIAN KETIGA..

Logika -

Gua harap lu sudah tahu siapa umno apco..
tujuan maklumat ini hanyalah untuk menyedarkan generasi muda supaya jgn lagi..
bermimpi yg umno apco itu islam.. kah kah kah

untuk semua -
mana mana yg belajar dapatkan ijazah kerana nak lulus periksa, ilmu itu tidak dapat ke dalam dada,
mana mana yg belajar  kerana mahukan ilmu itu, dan tidak mementingkan ijazah, ia akan berkembang di sanubari..

ketara perbezaan di antara pemegang ijazah dunia (nampak)
dgn pemegang ijazah akhirat  (tidak nampak) ..

lepas ini insyaallah akan bersambung kebahagian keempat.. kah kah kah..


KLIK - Send - DI BAWAH INI UNTUK ANAK MUDA KONGSIKAN BERSAMA ARTIKEL!

1 comment:

  1. http://getahskrab.blogspot.com/2011/09/isu-hudud-penjelasan-lengkap-ucapan.html

    ucpan datuk seri berkaitan hudud

    ReplyDelete

Twitter Facebook Feed