Monday, September 26, 2011

Panas! Kes fitnah Liwat 2- Badrul dan Edyes Tahu Milik Siapa DNA ke 3 itu?

Semalam ketika membaca satu laporan dari TV Selangor tentang perbicaraan tuduhan liwat yang sedang berjalan di Mahkamah sekarang ini, timbul satu pertanyaan tentang DNA yang ditemui dalam rectum Saiful.

Kerana berdasarkan laporan Seah dan Nor Aidora, DNA pada rektum atas Saiful menunjukkan terdapat tiga profil iaitu pra-dominan "lelaki Y" dan pra-dominan Saiful.


DNA "lelaki Y" dikatakan sebagai DNA Anwar oleh pencacai UMNO manakala DNA kedua pula ialah DNA Saiful.. DNA ketiga pula milik siapa?

Sebahagian berita..

Ram yang menyoal Konsultan Molekular Genetesis itu sebentar tadi memberi tumpuan terhadap sampel DNA yang diambil di bahagian rektum atas Saiful dan DNA yang diperolehi daripada tuala muka 'Good Morning' ketika Anwar ditahan semalaman di lokap Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Kuala Lumpur.

Berdasarkan laporan Seah dan Nor Aidora, DNA pada rektum atas Saiful menunjukkan terdapat tiga profil iaitu pra-dominan "lelaki Y" dan pra-dominan Saiful.

Manakala profil terakhir yang diperolehi daripada rektum bawah Saiful menunjukkan bacaan tidak meyakinkan.

Justeru pakar dari Australia itu mendakwa Seah dan Nor Aidora telah diabaikan penemuan yang mencadangkan kehadiran sampel DNA ketiga pada ujian tersebut.

Nor Aidora sebelum ini memberi keterangan kepada mahkamah bahawa DNA "lelaki Y" adalah sepadan dengan profil DNA yang ditemui pada tuala muka tersebut.

"Kedua-dua mereka (Seah dan Nor Aidora) tidak menawarkan apa-apa penjelasan tentang mengapa ujian lanjut tidak dilakukan. Bukti itu tidak memberitahu kita ia datang dari sperma atau air liur," ujar Brian lagi.


Milik siapakah DNA ketiga itu.. mengapakah ianya dikatakan tidak menunjukkan bacaan yang menyakinkan.. sedangkan mereka begitu yakin dengan DNA ‘Lelaki Y’ dan juga DNA Saiful..

Adakah ianya milik VVIP UMNO? maka ia perlu dikatakan tidak menyakinkan... Aku tak tahu… sebab itu aku tertanya-tanya..

Orang kata Chegu Bard dan Edyes tahu milik siapa DNA ketiga itu.. cuba korang lihat di blog Edyes SiNi
Sumber - SiNi
KLIK - Send - DI BAWAH INI UNTUK ANAK MUDA KONGSIKAN BERSAMA ARTIKEL!

3 comments:

  1. terbaik dari ladang

    ReplyDelete
  2. kah kah...dialog penuh...umno kantoi lagi..panas!

    ReplyDelete
  3. http://getahskrab.blogspot.com/2011/09/bongkar-bernama-nak-menipu-rakyat-lagi.html

    ReplyDelete

Twitter Facebook Feed