Wednesday, September 07, 2011

UMNO Babi Zionis!


PEMBANGKANG HANYA TAHU MEGUTUK GUA SAJA

GUA BUAT SEMUA INI ADALAH KERANA CINTA GUA
PADA NEGARA ISRAEL..
KAH KAH KAHAnkara 6 september 2011 - TURKEY
Perdana Menteri Turki Tayyip Erdogan berkata Ankara menggantungsecara total” hubungan industri pertahanan dengan Israel selepas menurunkan taraf kerjasama diplomatik negara Yahudi itu minggu lalu.

Hubungan perdagangan, hubungan pertahanan, berkaitan dengan hubungan industri pertahanan, digantung secara total. Proses-proses ini akan disusuli dengan pendekatan berlainan


Ankara mengusir duta Israel dan diplomat-diplomat kanan negara itu selain menggantung perjanjian ketenteraan ekoran pendedahan satu laporan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu bahawa rejim Yahudi telah menggunakan kekerasan tidak munasabah ke atas misi kemanusiaan ke Gaza pada Mei 2010, yang menyebabkan kematian sembilan warga Turki.

Ekoran keengganan Israel memenuhi tuntutan permohonan maaf, membayar pampasan bagi keluarga mangsa yang terbunuh dan menamatkan sekatan ke atas rakyat Palestin di Gaza, Turki mengumumkan ia menurunkan taraf hubungan dengan rejim Yahudi.


Dalam insiden tahun lalu, kapal milik Turki Mavi Marmara, yang membawa sukarelawan serta bantuan seperti perubatan, diserang tentera Israel menyebabkan sembilan sukarelawan terbunuh.
Seramai 12 orang sukarelawan merupakan rakyat Malaysia. - TaibRaiter
Di negara Malaysia yang kerajaannya mendakwa tidak menjalinkan hubungan dengan Rejim Israel, secara diam-diam kapal-kapal dagang Israel Kapal Zim Monaco, Zim USA, Zim Kingstone dan Zim Lovoma dibenarkan bebas berlabuh di Westport Pelabuhan Klang.


Perdana Menteri dan kabinetnya pula, di sebalik melontarkan kecaman terhadap tindakan-tindakan tidak berperikemanusiaan kerajaan Zionis terhadap rakyat Palestine,


diam-diam telah lama menaruh kepercayaan, berhubungan dan menganugerahkan kontrak bernilai RM70 juta kepada syarikat antarabangsa APCO, milik Zionis, untuk menasihati beliau dalam menjalankan dasar-dasar kerajaan di negara ini.


secara tidak rasmi telah terjalinnya hubungan dua hala antara kedua-dua kerajaan ini? Sebaliknya pula berlaku di California baru-baru ini, ratusan penunjuk perasaan mengadakan protes di Pelabuhan Oakland bagi menghalang kapal kargo Israel daripada berlabuh.


Demontrasi itu diadakan sebagai memprotes sekatan rejim Israel terhadap penduduk Palestin di Gaza. Menurut salah seorang penunjuk perasaan tersebut, mereka menetapkan matlamat untuk menahan kapal tersebut selama 24 jam dan mereka berjaya melakukannya.

logika..
.
jawapan gua mudah sahaja beb..

Umno Apco - Anjing British - Keldai Komunis  - Pandi Kutti Zionis. kah kah kah

1 comment:

  1. Ya..amat setuju dengan pendapat Saudara ini. PRU 13 ini kita hancurkan UMporNO..APCO. Hiuyp Pakatan Rakyat!!

    ReplyDelete

Twitter Facebook Feed