Tuesday, September 06, 2011

Umno Komunis!

SIAPA CAKAP UMNO KOMUNIS?..
INI SEMUA BOHONG, KAMI MENYANJUNGI BRITSH, DAN APCO ZIONIS
 BUKAN KOMUNIS DAN PULUSIS
KAH KAH KAHUMNO ludah ke langit bila janji kerjasama antara Parti Melayu Harbi itu dengan Parti Komunis China pada Ogos 2010.


Perjanjian itu ditandatangani di Beijing, China oleh Setiausaha Agungnya ketika itu, Datuk Seri Tengku Adnan Monster yang mendapat liputan meluas media propaganda kerajaan 1malaysia.


UMNO  mengecam pemimpin PR kononnya mendewakan fahaman Komunis dengan sifatkan tentera Komunis yang terlibat dalam tragedi Bukit Kepong sebagai pejuang kemerdekaan
.

tentera Parti Komunis Malaya sepatutnya diiktiraf sebagai pejuang merdeka berikutan mereka menentang penjajah  sebenar di tanah Melayu, iaitu British.


jasa mereka dipadamkan dari sejarah kemerdekaan, dituduh sebagai pengganas.
Umum mengetahui Parti Komunis Malaya adalah jaringan kepada Parti Komunis China.


UMNO tidak layak untuk mengecam pemimpin PR kerana parti bangsawan harbi ini secara jelas jalinkan kerjasama dengan parti Komunis China.

jelas ini terbukti bahawa apabila UMNO mengutuk komunis dan melemparkan segala fitnah terhadap parti Komunis Malaya serta cuba menodai nama baik Mat Indera.


UMNO secara terbuka telah menjalin hubungan intim dengan Bapa Parti Komunis Malaya, iaitu  Parti Komunis China.

Parti Komunis China dengan UMNO sangat erat ekoran parti itu sering dijemput menjadi tetamu kehormat khas setiap kali Perhimpunan Agung Umno diadakan di Pusat Dagangan Dunia Putra .


logika..


Parti umno - anjing penjajah british, babi  apco zionis, keldai negara china komunis.
BN - Babi Negara.
kah kah kah


PARTI KOMUNIS CHINA JUMPA DENGAN
PARTI KOMUNIS UMNO APCO
KAH KAH KAH

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed