Sunday, October 02, 2011

Gempar!!! Power Bomoh Rosmoh Semakin Kurang?

Ramalan Mimpiku – Part 17
...Yang ghaib hanyalah kepunyaan Allah...
Pihak-pihak yang percaya kepada mimpi haruslah merenungkannya dengan mendalam

Bomoh Rosmah?

Salam semua,
Entah kenapa ramalan mimpi kali ini (selasa 27-9-2011) hanya ‘Raden’ (gambar dibawah) Najib dan Rosmah sahaja yang muncul! Wajah Raden & Rosmah muncul 3 kali (sebelum tidur, semasa dan waktu bangun). Disini saya luahkan perasaan ‘kecewa’ dalam artikel kali ini. Harap ianya tidak mengguriskan hati pembaca. Terpulanglah pada anda semua untuk menilai peribadi saya. Harap Maaf...
Daripada hari ini, semua ‘kuasa spiritual’ yang diamalkan, yang diletak dalam kereta, dalam rumah, dalam bilik dan dalam beg tangan, haruman, alat solek dan apa & dimana saja semakin susut dan akan berakhir tidak lama jer lagi.

Semua ‘MEDIUM’ yang sedia ada atau yang terbaru dari bomoh yang terbaik sekalipun dalam dunia ini sudah tidak bermakna lagi kerana ‘KUASA DALAMAN’ sudah tepu ibarat belon mengempis!

Jika bomoh lain-lain (tak perlulah sebut nama) berjaya ditumbangkan, ‘KUASA DALAMAN’ yang ada pada Rosmah Mansur juga aku berjaya CANTAS dalam masa tidak sampai 100 hari. Semua ikhtiar ini bukan kuasa aku tetapi ini adalah ‘GERAK’ dariNYA.

Kepada yang rapat dengan Perdana Menteri kita ini, tolong sampaikan amanah saya.

"Daripada hari ini cuba perhatikan gerak-geri Rosmah tanpa beliau sedari. Dia pasti ‘resah’ tak tentu hala. Inilah waktu terbaik untuk anda kalau nak tegur, marah, angkat suara atau apa saja selama ini yang anda takut nak buat. Yang penting..jangan gelojoh sebab ‘KUASA DALAMANNYA’ semakin menipis hari demi hari…dia yang sebenarnya semakin takut tak tentu pasal dengan anda. Kalau dia berani pun hanya ‘acah-acah jer’…"

Kalau apa yang saya cakap ini satu penipuan, boleh angkut saya dan sumbat dalam mana-mana ‘tempat tahanan’ dalam Malaysia.

Lagi satu paling senang camni ajelah, kalau dulu orang sekeliling takut dengan Rosmah tapi sekarang ni orang menyampah dan meluat. Dato Sri cuba buat kajian secara rambang. - sumber SiNi Blog!!


KAH KAH KAH
PATUT LAH SELAMA INI MAT MONGOL TAKDA TELUR..
RUPANYA BIK BADAK MENGAMALKAN ILMU KUNTAU..
INI LAH NAMANYA ISLAM TULIN..
UMNO APCO ITU ISLAM TULEEEENNNN..
KAUM BANGSAWAN UMNO APCO AMALKAN ISLAM TUUUULEEEEEENNNN..
KAH KAH KAH


PAS ITU MELAYU..
UMNO APCO ITU ISLAM..
KAH KAH KAH
INI LAH TANDA BANGSAWAN UMNO ADALAH ISLAM TULEENNN..
KAH KAH KAH

Logika -
anak anak muda semua perlulah sedar.. sesungguhnya berdamping dgn syaitan dan iblis itu serta meminta pertolongan darinya adalah amalan yg di murkai oleh Tuhan Semesta Alam..
tetapi kebanyakkan manusia tidak mengetahui bahawa amalan ini menyebabkan iblis tertawa kerana berjaya menyesat anak adam itu.. fikir fikirkanlah beb.. kah kah kah 


KLIK - Send - DI BAWAH INI UNTUK ANAK MUDA KONGSIKAN BERSAMA ARTIKEL!

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed