Monday, October 03, 2011

Lagi Panas!! Adakah ini Wajah Jantan Ke 2 Isu scopene? Nantikan siapa dia jantan ke 3 dan yg terakhir itu.. kah kah kah

ADAKAH INI JANTAN KE 2?
KAH KAH KAH


Menurut sumber kabel diplomat dari kedutaan Amerika Syarikat di Kuala Lumpur, yang didedahkan oleh Wikileaks awal tahun ini menyatakan nama beberapa orang rakan Najib yang turut terlibat dalam rundingan pembelian kapal selam Scorpene itu turut disebut-sebut.


Salah satu daripadanya ialah Lodin Wok Kamaruddin, ketua Lembaga Tabung Angkatan Tentera. Lodin bagaimanapun menyangkal spekulasi itu namun beliau tidak mahu menjelaskan dakwaan yang beliau terlibat langsung dalam urusan jual-beli itu.


Bukan sahaja Lodin menjawat jawatan sebagai ahli lembaga Perimekar yang mewakili Lembaga Tabung Angkatan Tentera tetapi namanya turut dipetik di dalam sebuah firma BIHC yang mengambil-alih firma Perimekar dalam kontrak urusan koordinasi dan perkhidmatan penyelenggaraan bermula pada tahun 2010 yang lalu.


Apakah ‘peralihan korporat’ terkesan kerana skandal Perimekar yang semakin hangat ini? Juga, kenapa kontrak koordinasi dan perkhidmatan oenyeleggaraan diketepikan dan diambil-alih oleh firma baru Lodin? Dan apakah jumlah RM114 juta milik Perimekar itu hanyalah sebagai ‘wang pelincir’? Atau apakah ada lagi pembayaran yang akan diterima?


Soalan penting yang penting untuk dijawab. Mungkin Breham akan membawa kita kepada persoalan itu malam ini. sumber - SiNi


KAH KAH KAH
JANTAN PERTAMA SUDAH PUN DI KETAHUI...
YG TELAH DI BEBASKAN OLEH MAHKAMAH KANGGARU..
TETAPI ADAKAH INI JANTAN KE 2 ITU?
DAN SIAPA PULA JANTAN KE 3 ITU?
YG PALING PENTING KINI ADALAH SIAPA JANTAN KE 3?
SIAPA JANTAN KE 3 ITU?
SIAPA?
KENAPA TERLALU LAMA MAHU MEMDEDAHKAN SIAPA..
JANTAN KE 3 ITU?
KAH KAH KAH

SIAPA SIAPA SIAPA?
JANTAN JANTAN JANTAN KE 3 ITU?
KAH KAH KAH


KLIK - Send - DI BAWAH INI UNTUK ANAK MUDA KONGSIKAN BERSAMA ARTIKEL!

No comments:

Post a Comment

Twitter Facebook Feed