Monday, October 10, 2011

Panas!! Gadis Bogel Membasuh Motor Kuasa Tinggi di Malaysia!! Ini Lah Namanya Malaysia Negara Islam Beb! kah kah kah

gambar-gambar yang di’ambil ketika berlangsungnya KL International Bike Rally
ini adalah kebanggaan bagi bangsawan umno apco yg mengaku islam..
kah kah kah







Logika -

ini lah hasil 50 tahun kaum bangsawan melayu ''islam'' katanya memerintah 1malaysia..
ini lah dia malapetaka bagi seluruh umat islam di malaysia..
ini lah akibat daripada tangan lu org memangkah parti pandi kutti babi negara selama ini..
ini lah harga yg lu org terpaksa bayar demi utk hidup bagi kaum bangsawan derhaka..

apakah lu org tidak dapat berfikir dgn tenang?
siapakah di sebalik anjing penjajah umno apco ini?
mereka suka melalaikan lu org dgn hiburan melampau dan seks!

ini lah yg anak anak muda kebanyakkan akan memuziumkan umno apco..
sedikit masa lagi.. supaya negara kita selamat dari MALAPETAKA beb.. kah kah kah


KLIK - Send - DI BAWAH INI UNTUK ANAK MUDA KONGSIKAN BERSAMA ARTIKEL!

33 comments:

  1. Patutlah UMNO-APCO lantang tolak hudud dari zaman PM Mamak hingga sekarang. Lagipun hanya di Malaysia penayangan lucah dianggap dokumentari

    ReplyDelete
  2. ini dasar parti pandi kuty ni. islam sungguh negara ku. adoyai..

    ReplyDelete
  3. Salam,

    Gedik nak mampusss! Ada ke yg Melayu-Islam tu?

    ReplyDelete
  4. ITU SEMUA PASAL DUIT..DUIT..DUIT... DAPAT DUIT LUPA KAT DUNIA DAN LUPA KAT AKHIRAT...APA NAK JADI.....HOO...HOOOIIIII

    ReplyDelete
  5. bila nie??
    bgtau sat nk g condemm penganjur dia

    ReplyDelete
  6. malaysia negara islam kata najibultuya kahkah

    ReplyDelete
  7. ceramah umngok mesti ada hiburan, ini pun 1 hiburan gak der. umngok sial hamjabejadah!

    ReplyDelete
  8. salam..gbr neh dah lama dah..mmg sume dlm gbr tu melayu..

    ReplyDelete
  9. laknatlah sape yang anjurkan ni celaka sungguh

    ReplyDelete
  10. selekehlah..nak muntah aku.buwerkk

    ReplyDelete
  11. hidup umgokok

    ReplyDelete
  12. balun pun sodappppp... hahaha....

    ReplyDelete
  13. Malaysiaku yang permai! he...he...he....

    ReplyDelete
  14. Anak-anak melayu atau anak-anak indon?. Apa pun TAHNIAH BN APCO.

    ReplyDelete
  15. kaum bangsawan umno apco pasti akan suka nak mampos dgn pesta haramjadah sebegini beb. kah kah kah

    ReplyDelete
  16. 2009 punye daaaaa...amik la 2011.

    ReplyDelete
  17. Post la gambar ni kat PM..PM tak penah nampak ni semua..

    ReplyDelete
  18. ni pic lama kot =.='' dah 2-3 taun lepas nya...

    ReplyDelete
  19. ala.. yg sebarkan gamba2 ni pun apa kurang nya.. think!

    ReplyDelete
  20. PM yg tangkap gambar ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangang ko ni.... hahahaha

      Delete
  21. plng ramai yg tgk x lain x bkn puak2 pr....

    ReplyDelete
  22. ni kt indon bkn kt msia k....

    ReplyDelete
  23. kejadah apa motor indon guna no plate slangor... agak2 la nak kelentong pon bro...

    ReplyDelete
  24. serius pening aku tengok gambar ni.nak muntah pun ado .

    ReplyDelete
  25. Anak2 sapa lah perempuan2 jahat ni, betul2 tidak ikut RUKUN NEGARA. Tidak percaya kepada Tuhan dan Tidak ada Kesopanan dan Kesusilaan...Binawe sungguh....mesti mak bapak dia Umporno!

    ReplyDelete
  26. As'kum...kita tunggu la bala yg Allah turunkn kat kita mcm indon kna(aceh)...kita ni tunggu masa jer lg Allah nk trun kn bala...Ini la kerajaan yg di bangga2kn sgt...keraajan kaki kelepet...abis duit rakyat di kelepetnya...apo nk d kato...

    ReplyDelete
  27. ni melaYU NI...

    ReplyDelete
  28. nom plat selangor.2009 sapa perintah ea?

    ReplyDelete
  29. tu bukan anak melayu. tu anak haram

    ReplyDelete
  30. tu bukan anak melayu. tu anak haram

    ReplyDelete
  31. tu bukan anak melayu. tu anak haram

    ReplyDelete
  32. tu bukan anak melayu. tu anak haram

    ReplyDelete

Twitter Facebook Feed