Tuesday, November 01, 2011

Punya Mamak Kutti Beb.. kah kah kah

GUA MAMAK KUTTI TAK MUDAH LUPA..
YG LUPA ITU MELAYU TOTOK UMNO APCO SAJA..
GUA PERLU TERUS BERNYAWA UTK MELIHAT..
KEJATUHAN UMNO APCO PRU 13 INI..
KAH KAH KAH 
 

KLIK - Send - DI BAWAH INI UNTUK ANAK MUDA KONGSIKAN BERSAMA ARTIKEL!

 
MAHATHIR MUDAH LUPA !!! Ghaddafi di Libya disuruh bicara jangan bunuh, tapi Ibra...him Libya dibunuh tak bicara
 
bezanya ialah Gaddafi ada rekod kejahatannya iaitu membunuh ribuan rakyatnya sendiri. Manakala Assyahid Ustaz Ibrahim Libya "dosa"nya hanya mengajar ilmu agama kepada orang kampung dan menentang ISA. Itu sahaja.

Apabila Dr Mahathir menyatakan tidak wajar Gaddafi dibunuh dan beliau patut ditahan dan dibicara terlebih dahulu maka kita tertanya-tanya adakah Dr Mahathir seorang yang "waras" dan berlagak dialah seorang yang memperjuangkan keadilan?

Bagaimana dengan Peristiwa Memali? Sehingga kini, tiada ucapan maaf secara terbuka dari Mahathir, Musa Hitam dan Hanif Omar.

Tanda seseorang itu telah mencapai tahap kembali semula ke "alam bayi" ialah apabila dia "menjilat kembali kahak hijaunya" tanpa disedari! Itulah Mahathir"
 
 
MAMAK KELING MENGAKU MELAYU?
JAHANAM NEGARA GUA DI BAWAH PEMERINTAH MAMAK KUTTI
MAMAK KUTTI JAHANAMKAN PERTANIAN!
BILA SIAM BANJIR.. BERAS BERAPA 1 KILO?
TIEWNAMA PUNYA MAMAK KUTTI
KAH KAH KAH

6 comments:

 1. hmmm... peristiwa MEMALI.. mmg sedeyh.. ana smpat buat lawatan disana (Perkuburan Mujahidin Memali dan Perkampungan Memali)... Cerita dari seorang ustaz (Dh lupa namanye)yang memang bersama Ustaz Ibrahim ketika polis mengepong MEMALI... mmg menyayat hati... Al-Fatihah untuk mereka yang syahid!!

  ReplyDelete
 2. Setuju, dr mamak ni perlu bernafas untuk saksikan kejatuhan empayar yg dibinanya. Empayar kroni2 sedut kekayaan negara.

  ReplyDelete
 3. MAMAK KUTTY PENGKHIANAT UNTUK DULU,KINI DAN SELAMANYA ! ADA MELAYU KISAH ? DISANJUNG DAN POPULAR LAGI !

  ReplyDelete
 4. Lebih jahanam bangsaku kalau baca tulisan spt ini. Bohong.Karut. Merepek. Meraban. Palsu.Fitnah. Tak membina langsung. Mampos.

  Tak perlu sial komen saya.

  ReplyDelete
 5. anonymous 00:25

  lebih jahanam klo ada rakyat mcm nko buta sejarah mengampu membuta tuli ada otak xmau pikir ada mata xmau tengok ada mulut xmau menyatakan kebenaran , kebenaran paling nyata mahathir tu mamak bukan melayu tulin....

  ReplyDelete
 6. madey kutti dia bknnya melayu apa dia nak ksh dgn nasib bangsa melayu ni samala dgn dia punya biras sammy vellu 'lidah patah' tu.

  ReplyDelete

Twitter Facebook Feed